Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs senkim? Nem szeretnk ttovabb egyedul lenni, szeretnem h valaki atoleljen, szorosan magahoz huzzon, megcsokoljon.
már miért lenne k? álljatok már le..
nekem sincsenek nagy elvárásaim,sőt a külső nem is nagyon érdekel.mégsem jön össze.
Minek picsogtok, ha mikor tényleg meg akarna ölelni valaki titeket akkor meg elkülditek?
Egyébként aki nem vonzó ahhoz nem közelednek csak alig-alig, ilyen egyszerű.
Velem ugyanez van, csak én fiú vagyok. Én is ahogy körülnézek, egyre többször van, hogy azok a rib*ancok a nyerők. Én személy szerint nem szeretem azokat a lányokat.
Egyre jobban eltávolodik az értelmes és a szép.
Nem egyszer történt velem az, hogy egy lány ránézésre szép volt, viszont fejben csak max. fűrészpor volt.
Lehet azért nem volt még kapcsolatom eddig, mert olyan lányokat kerestem, amelyekből egyre kevesebb van.
Jelenleg is tetszenek lányok, akik szépek is és értelmesek is, viszont azoknak meg megint más tetszik, szóval... Ez az ördögi háromszög.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!