Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem reá a csajomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem reá a csajomat, hogy legyen igényesebb és kicsit adjon magára?

Figyelt kérdés

A hobbija, hogy eszik meg alszik. Ha valami közös programot akarok vele, pl. túrázás vagy hogy menjünk el együtt futni, neki ahhoz nincs kedve. Meg nincs hozzá kellő edzettsége arra hivatkozik.

A külsejére sem igazán ad. azért azt nem várom el, hogy állandóan kozmetikushoz járjon, meg 2 naponta fodrászhoz, de saját magának is meg tudná csinálni. Más ruhába sem nagyon látni, csak otthoni mackó melegítőbe. Nem a ruha tesz valakit széppé, de azért kicsit adhatna az öltözködésére is.

Továbbá jó lenne megtanítani, a fogkefe használatára is, mert undorodom, mikor büdös szájjal csókol, meg a így dugdossa a nyelvét a számba.

Megbántani nem akarom azzal, hogy azért vagy ilyen tehén, mert sosem mozogsz, meg ne legyél már ilyen slampos és kicsit sűrűbben moss fogat. Hogy tudnám tapintatosan rávenni?

2014. jan. 26. 21:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki nyersen és keményen
2014. jan. 26. 21:57
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Egy kérdés: Miért is vagytok ti együtt? :D:D
2014. jan. 26. 21:58
 3/9 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nem jártok elég régóta és nem mered neki mondani. Én simán megmondtam a volt pasimnak, hogy reggel csak fogmosás után vagyok hajlandó csókolózni.

Egyébként vegyél neki valami szép ruhát és mikor felveszi akkor mondogasd, hogy húúú mennyivel jobban áll mint a macinaci :) szerintem ez elég kedves célzás.

A fogyásra meg talán úgy tudod rávenni, hogy (vagy itt is megmondod az őszintét) sportos csajokon direkt legelteted a szemed, vagy ami nem annyira durva, hogy ha tv-ben látsz egy jócsajt akkor dicsérd meg. Persze erre úgyis megsértődik, de talán akkor elkezdene jobban odafigyelni magára.

Most csak magamból indultam ki.

22L

2014. jan. 26. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Minek megváltoztatni? Inkább jöttél volna össze egy igényes lánnyal!
2014. jan. 26. 22:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Tökjó választ adtam, te meg nem is válaszolsz, meg se köszönöd. Utálom ezt, akkor minek törtem magam?
2014. jan. 27. 12:58
 6/9 anonim ***** válasza:
..ha lehet, hogy el se olvastad.
2014. jan. 27. 12:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Szereted őt egyáltalán? Szerintem keress mást helyette. Nekem lett volna egy ilyen jelöltem, de nem bírtam még azt sem elviselni, ha mellettem ül a padon. Én az a típusú ember vagyok, aki télen is naponta kétszer zuhanyzik, sprayzem a lábam is, megteszek mindent, hogy véletlenül se legyek büdös. A szájszag nagyon undorító tud lenni. Az a szerencsétlen igénytelen, aki nekem akart udvarolni igaz, hogy a kedvemért elment fogorvoshoz, leszedette a fogköveket, de a sok gennyes foga továbbra is ott maradt. Második találkozásra, (több nem is lett) fogat mosott valami csodával határos módon de fél óra múlva jött megint a szájszag. A te döntésed, hogy egy bűzgejzírrel akarsz-e élni, vagy sem. Hidd el nagyon sok igényes nő van az egyedülállók között. Add ki az útját, mert ő nem tisztel meg téged azzal, hogy add magára. Egy állandóan melegítőben járó röfögő szájszagú malac nem érdemli meg, hogy társa legyen.
2014. jan. 28. 17:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat ad magára. csak elírás volt. Kicsit felhúztam magam, hogy ilyen igénytelen emberek élnek párkapcsolatban.
2014. jan. 28. 17:53
 9/9 anonim ***** válasza:

én szeretnék egy normális társat, pedig igényes vagyok-mégsem találok- mert mind csak a bolondját járatja velem-

a fogmosás azért az alap kellene legyen- no comment

2014. szept. 29. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!