Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Van 2 fiú(legyen A és B).
Nagyjából mindkettőt egy időben ismertem meg. A-val egy buliban, B-t pedig egy barátnőm által ismertem meg.
A-val elméletileg kb 2 hónapja együtt vagyunk. Elég ritkán találkozunk, pedig nem lakunk annyira messze egymástól, csak most összejöttek a dolgok. Ő lakást újít fel én meg sokat dolgoztam.
B-vel az a helyzet volt, hogy a barátnőmmel akart volna összejönni, ebben kérte a segítségem, de aztán belém szeretett.
Azért is bizonytalanodtam el, mert A-val nem érzem úgy hogy ez tényleg egy kapcsolat lenne, van hogy a másik fiúval többet beszélek. Viszont ha B-vel személyesen találkozunk akkor meg alig beszélgetünk, inkább csak FB-n.
Nekem az is fontos lenne, hogy beszélgetni is lehessen, ne csak kukán ülni egymás mellett.
Egyik se hangzik túl jól, lássuk be...
Boldog lennél bármelyikkel is? Mert nem úgy tűnik ez a leírás alapján, mintha bármelyikőjükért is lelkesednél. Én hagynám őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!