Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen még mindig szingli vagyok, mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
A suliban nem igazán vagyok jóba a fiúkkal, nem merek ismerkedni. Hogy tudnék ezen változtatni? Attól félek, hogy örökre egyedül maradok... Egyszer majdnem összejöttem egy fiúval de sajnos mégsem sikerült.. Mit tegyek, hogy felfigyeljen rám valaki?:( 15/L2014. jan. 15. 18:02
3/16 C0r3 válasza:
Hagyd már! :D Olyan felesleges. 16 vagyok, naponta edzek, olvasok stb. Tök jól megvagyok. Mondjuk rohadt jó lenne egy barátnő, de nem fogsz életed végéig egyedül lenni, csak azért mert még nem volt pasid. Várj az ideális kapcsolatra, ahogy azt én is teszem. :D Van még időd.
5/16 A kérdező kommentje:
mi az hogy fel kéne nőni?! hagyjatok már az idiótizmussal, rohadtul nincs erre most szükségem
2014. jan. 15. 18:05
6/16 anonim válasza:
Irigylem a problémáid, ha suli kilőve akkor ismerkedj buliba, közös programokon a haverokkal vagy h korhű legyek fb-n.
Elég ha kiirtod h pasit szeretnék és máris rád repül v 10 kan. Hajrá
7/16 anonim válasza:
Azt hiszem, kész tragédia, hogy zsenge 15 éves pipiként még szingli vagy! :D:D:D Haláli a kiscsaj! :D
8/16 anonim válasza:
Ráérsz még :) (Nem vagyok sokkal idősebb, de én 15 évesen nem aggódtam emiatt)
9/16 C0r3 válasza:
Komolyan beszarok. :D Te jössz nekem az idiotizmussal,mikor még egy pasit se vagy képes összeszedni. Most vagy ronda vagy, vagy hülye. Mert azt kétlem, hogy nehezen adnád magad :D
10/16 Mátranováki Fényevő válasza:
Úr isten, 15 évesen még nem volt senkid! :O
Hát ez borzasztó, tényleg.. Komolyan én vagyok sárgarépa, vagy tényleg mindenki indokolatlanul rá van kattanva erre a kapcsolat-dologra?
Tök fölösleges ezen stresszelni, majd jön, ha jönnie kell, mint a hasmenés. (Oké, ez talán nem e legjobb hasonlat, de érted, na.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!