Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem fogja fel, hogy ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogja fel, hogy ezt ennyivel nem fogja tudni lerendezni?

Figyelt kérdés

Nagyon csúnyát mondott nekem a barátom, rettentően megbántott vele. Ő azzal védekezik, hogy dehát ő bocsánatot kért. Valóban: mondtamondtamondta a saját igazát, mellesleg megjegyezte, hogy hát ő sajnálja, aztán mondta tovább. Mondtam neki, hogy erre a sértésre ez sz_rt sem ér, erre én vagyok a szemétláda, és én nem értem meg őt...

Miért nem képes felfogni, hogy egy ilyen beszólást nem rendezhet le egy szövegbe ágazott, mellékes sajnálommal?

2009. dec. 4. 18:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

22 éves lesz...

nem keveri a szavakat, mert ha akar, akkor nagyon is jól tud fogalmazni. és jobbkezes.

én nem tartom apróságnak, hogy lekurv_anyázott...

és direkt nem írtam, hogy mit írt pontosan, mert nem az a lényeg.

körülbelül olyasmit, mint amilyen példát felhoztam.

2009. dec. 4. 19:03
 12/20 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem itt sokkal inkább arról van szó, hogy a barátod ír vagy mond valamit, és Te beleszövöd a saját gondolatmenetedet, vagy nem látsz a mondat mögé...

Szerintem kukacoskodsz folyton, mert minden kimondott szónak jelentőséget tulajdonítasz, még akkor is, ha valójában csak úgy mondta és nem nagyon akart a szóba jelentőséget vinni...Nem lennék a barátnőd, mert most is csak húzol minket, de még mindig nem tudjuk miről van szó valójában...Ha a barátoddal is így viselkedsz akkor Én megértem...Mármint a sértő szó kimondását...Lovagolsz a szavak jelentésén és ezáltal kellemetlen helyzetbe hozod a barátodat, mert folyton sarokba akarod szorítani, hogy a magad javára fordítsd a kimondott szavait...

Én már tudom miről van szó...

Veszekedtetek a barátod írt pár dolgot, amin Te besértődtél és amikor a barátod próbálta helyreállítani a békét, Te nemhogy hagytad volna neki, elkezdtél vele hőbörögni, hogy miket mondott és írt neked...Erre reakcióként le qrva anyukázott... F@sznak lovagolsz a szavakon...Nem mindegy, hogy mit mondott?!Kimondta tedd túl magad rajta azt ennyi, ha meg ezen rágódsz, akkor inkább szakítsatok, mert a későbbiekben csak rosszabb lesz.Nem hiszem, hogy összeillenétek!

2009. dec. 4. 19:10
 13/20 A kérdező kommentje:

utolsó:

mi vagy te, valami jóstehetség? :O

a lottószámokat esetleg nem tudod megmondani? :O

képzeld, rohadtul nem így volt.

először is totál mindegy, hogy konkrétan mi volt az, amit írt - direkt nem is írom le, mert akkor a hozzád hasonló észlények csak arra koncentrálnának, nm arra, amit kérdeztem.

teljesen békében voltunk, amikor benyögött egy pici hülyeséget. egy szót kellett volna melléírnia, nem többet, és akkor azt jelenti, amit ő ki akart vele fejezni. bár ez is ugye utólag derült ki. nem hőbörögtem, nem hisztiztem, semmi egyéb.

szimplán megbántódtam, ami látszódott rajtam. megkérdezte később, mikor átjött, hogy mi a baj. elmondtam neki. erre ő levágta magát a székbe, elhadarta hogy én milyen szemét vagyok, aztán lelépett azzal a címszóval, hogy én nem hallgatom meg.

másnap beszéltünk msn-en, ahol én szintén "nem hallgattam meg" ( csak minden egyes mondatára reagáltam...de ezt írtam már), és erre ő FIGYELEMFELKELTÉSBŐL benyögte az anyázást.

namost innentől engem már totál hidegen hagy az eredeti téma, legyen benne igaza, ha annyira akarja (bár több embert is megkérdeztem, köztük egyetemi magyar szakos tanárt is, és mind nekem adott igazat...). engem már csak az érdekel, hogy miért nem képes felfogni, hogy pont azzal nem kéne ekkora tahónak lennie, akit elvileg szeret.

és mellesleg, mielőtt megkapom, hogy mit rinyálok kis hülyeségeken: két és fél éve folyamatosan megy már ez a nem-azt-mondom-amire-gondolok-dolog, kezd elegem lenni.

és pedig igenis tudna rajta változtatni, mert nem hülye. nincs se diszlexiája (ami szerintem megint egy érdekes téma, de az nem ide tartozik), se semmi egyéb.

2009. dec. 4. 19:45
 14/20 anonim ***** válasza:
22%

Akkor csak úgy van, ahogyan Én leírtam...

:DDD

Pukkadj meg, hogy egy db szón lovagolsz...Elviselhetetlen lehetsz a folytonos okoskodásoddal!

De, hogy még egy egyetemi magyar szakos tanár véleményét is kikérted, az már egyenesen nonszensz...

Tudod mi vagy?!

Egy okoskodó hülye p*csa...

;) Bocs

2009. dec. 4. 19:49
 15/20 anonim ***** válasza:
Héé..bocsi az offért, de hogy szólt az a kérdés,AMIBEN A SRÁC KÉRT TANÁCSOT,MERT CSÚNYÁN BESZÉLT A BARÁTNŐJÉVEL?Lehet az én exem volt!! Légyszi segítsetek!!
2009. dec. 4. 20:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Megkeresem neked utolsó válaszoló :)
2009. dec. 4. 20:29
 17/20 anonim ***** válasza:
jaj köszönöm!!! nagyon hálás lennék! én már rengeteg kérdést átnéztem de nincs meg! :(
2009. dec. 4. 20:30
 18/20 anonim ***** válasza:
"Iszonyúan megbántottam a barátnőmet, mit tegyek?" Így szól :)
2009. dec. 4. 20:32
 19/20 anonim ***** válasza:
köszi,nézem!!!
2009. dec. 4. 20:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen :) Azért írd meg a te párod volt-e, mostmár kíváncsi vagyok :)
2009. dec. 4. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!