Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fickókoktél! Melyiket választanátok? Lentebb a választék. C. változat nincs. érjétek be ennyivel!
te vagy egy mondjuk 15 éves lány, hatalmas keblekkel, szeretetéhséggel, egy csomó pasi kihasznált játszott Veled. És ekkor jön a képbe két fazon.
A. fazon
18 éves, jóképű, eléggé lányok kedvence, kicsit bárgyú, de átlagos, nem zűrös, kedves, lassan kiépülő kapcsolat, semmi meglepetés, de minden lassan és biztosan összejön. nincs hatalmas szenvedély, de lelkitárs. inkább amolyan jóbarát, szeretet, de talán-talán még nem szerelem. szinte mindenben egyetértetek. Egy suliba jártok. a sulihoz közel lakik. szüleid elfogadják, happy face gyerek. nem nyomul. nem akaszt ki soha.
B. fazon
22 éves, régen nagyon szerettétek egymást, romantikus, szenvedélyes, olyan, akivel fél napokat végig tudtatok beszélgetni, huncutkodni, de elég zűrös, gyakran nem tudod, mire számíthatsz tőle. téged szeret mindennél jobban, talán úgy, ahogy soha sem szerettek, és nem is fognak. nem a lányok kedvence, nem jóképű, sőt, barátnőid, szüleid nem nézik jó szemmel. néha nyomul, de rettenetesen, és ha nem állsz ellen, minden erőddel, elcsábulsz, és olyat teszel, amit később megbánhatsz. nem értetek mindenben egyet, és elég gyakran kiakaszt.
Lássuk, melyiket választanátok, bár van egy sanda gyanúm. :D
1értelműen a 2. :D inkább elviselem a kiszámíthatatlanságot és bizonytalanságot mint az unalmat amit nagyon úgy néz ki az első pasi nyújthat.persze számodra lehet nem unalmas,ha neked is ilyen a habitusod,de ez rajtad áll.
én nőből is a 2. fajta vgyok szal... :D
19/L
nekem második verziós pasim van, kivéve hogy ő nagyonis jól néz ki
és igen, izgalmasabb vele az élet és soha nem unatkozunk
20L
Sokszor olyan méltatlan, nagyfejű legényekre pazaroljuk energiánkat! Mi nők, annyira bele tudjuk képzelni, magyarázni hihetetlen alakokba a fantáziát. Utólag megfejtem jeleiket, és transzparensként állnak előttem.
Lássuk be, a rosszfiúkra bukunk. A csibészekre, ebadtákra. Akik sosem javulnak meg, de mindig ebben bízunk. Mindig átvernek, így sajnos
sosem unalmasak. Á, dehogy változnak. Kicsit még meg is aláznak. Várni kell rájuk. Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belőlük. Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott. Csókjuk kábító, begyakorolt. Ők azok, akikért élni-halni kell. Akikért biológiai bombánk robban. Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk. Ha választani kell, őket választjuk.
A jófiúk nem mozdítanak ki pályánk egyensúlyából. Velük nincs is mit megbánni. Ilyet szeretnénk, de nem ilyet akarunk. Legalábbis nem készen. Szóval, rossz legyen, amikor elszédít, de aztán jó legyen a hatásunkra. És maradjon is olyan, hogy a többi nőre már ne legyen hatással. Esküszöm, nem értem magunkat. Csoda, hogy szegény jófiúk belerokkannak a próbálkozásba? A rosszak nem, mert ők nem is akarnak érteni minket. Csak mi őket. Ördögi kör ez.
Eszerint a második...
23:20.. Annyira igazad van, hogy rendesen faj. Olyan mintha a mostani pasimat+a kapcsolatunkat+a lelki vivodasaimat abszolut ismerned. Elkepeszto es egyben felelmetes.
Termeszetesen a B.t valasztottam (egy hasonlo esetbol, csak ott az A 23 es a B 19 eves :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!