Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fickókoktél! Melyiket választa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fickókoktél! Melyiket választanátok? Lentebb a választék. C. változat nincs. érjétek be ennyivel!

Figyelt kérdés

te vagy egy mondjuk 15 éves lány, hatalmas keblekkel, szeretetéhséggel, egy csomó pasi kihasznált játszott Veled. És ekkor jön a képbe két fazon.

A. fazon

18 éves, jóképű, eléggé lányok kedvence, kicsit bárgyú, de átlagos, nem zűrös, kedves, lassan kiépülő kapcsolat, semmi meglepetés, de minden lassan és biztosan összejön. nincs hatalmas szenvedély, de lelkitárs. inkább amolyan jóbarát, szeretet, de talán-talán még nem szerelem. szinte mindenben egyetértetek. Egy suliba jártok. a sulihoz közel lakik. szüleid elfogadják, happy face gyerek. nem nyomul. nem akaszt ki soha.

B. fazon

22 éves, régen nagyon szerettétek egymást, romantikus, szenvedélyes, olyan, akivel fél napokat végig tudtatok beszélgetni, huncutkodni, de elég zűrös, gyakran nem tudod, mire számíthatsz tőle. téged szeret mindennél jobban, talán úgy, ahogy soha sem szerettek, és nem is fognak. nem a lányok kedvence, nem jóképű, sőt, barátnőid, szüleid nem nézik jó szemmel. néha nyomul, de rettenetesen, és ha nem állsz ellen, minden erőddel, elcsábulsz, és olyat teszel, amit később megbánhatsz. nem értetek mindenben egyet, és elég gyakran kiakaszt.

Lássuk, melyiket választanátok, bár van egy sanda gyanúm. :D

2010. febr. 1. 22:53
1 2
 11/13 kolosszus22 ***** válasza:

Lányok akkor én vagyok a ritka és nagyszerű egyveleg, ugyanis én a két verzió keveréke vagyok! ;)

23/F

2010. febr. 2. 12:09
 12/13 A kérdező kommentje:
ez érdekes!! ismerőseim közül mindenki az A változatot választotta.
2010. febr. 2. 12:13
 13/13 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:20

Akkor én a te embered vagyok! Most is két eljárás folyik ellenem! Mellettem nem fogsz unatkozni, csak bírd el azt az egy-két pofont, amit kapsz. Gondolom az bejön a biológiai bombádnak.

2010. febr. 2. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!