Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utalhat a barátnőm evvel a kijelentésével, , Te jobbat érdemelsz nálam. ``?
köszönöm az összes választ ! az ő válasza erre a kérdésemre :Azt jelenti hogy te nem ilyen lanyt érdemelsz,aki iszik meg ilyeneket csinal..ez szomorit el,hogy én ilyen vagyok.én téged nagyon szeretlek,nemtudom mik ezek nalamm..nagyon rossz,de remélem sokkal jobb lesz minden..
Azért mondtam,hogy jobbat érdemelsz,mert miket csinálok veled? Nem akarom hogy ROSSZ legyen neked ,érted?nem akarlak megbantani a viselkedésemmel..
*Különben ez egy féléves kapcsolat. * nagyon szeretjük egymást..nemtudom mitörténhetett vele..Elszomorító.
ivott, megcsalt. a nők igazat mondanak, csak tudni kell dekódolni
utólag érthető mit jelent
30+F
Ezt a mondatot próbálta becsomagolni selyempapírba:
"figyelj, fiatal vagyok, és előttem az élet, kicsit bepunnyadt a kapcsolatunk, lekötve érzem magam, én inni akarok, és trendi leszbi lenni a kocsmában, jó lenne, ha lelépnél. Sajnálom, keress mást"
Tippeltem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!