Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire utalhat a barátnőm evvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire utalhat a barátnőm evvel a kijelentésével, , Te jobbat érdemelsz nálam. ``?

Figyelt kérdés

2014. jan. 26. 14:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Már más is csapja neki a szelet és inkább tovább szeretne állni. Imádom ezeket a hipokrita magyarázkodásokat, orrba tudnám őket verni érte...
2014. jan. 26. 14:52
 12/17 A kérdező kommentje:

köszönöm az összes választ ! az ő válasza erre a kérdésemre :Azt jelenti hogy te nem ilyen lanyt érdemelsz,aki iszik meg ilyeneket csinal..ez szomorit el,hogy én ilyen vagyok.én téged nagyon szeretlek,nemtudom mik ezek nalamm..nagyon rossz,de remélem sokkal jobb lesz minden..

Azért mondtam,hogy jobbat érdemelsz,mert miket csinálok veled? Nem akarom hogy ROSSZ legyen neked ,érted?nem akarlak megbantani a viselkedésemmel..

*Különben ez egy féléves kapcsolat. * nagyon szeretjük egymást..nemtudom mitörténhetett vele..Elszomorító.

2014. jan. 26. 15:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Figyelj, ez egy önsajnáltatós kamu duma, ezt nőként mondom. Ha igazán szeretne téged, megemberelte volna magát, nem követ el olyan hibákat, amilyeneket, nem bántana meg. Csak próbálja elhitetni veled, hogy milyen fontos vagy neki, és hogy jobb lesz NEKED majd nélküle, mert ő csak bántana... De ha igazán törődne veled, és akarna veled lenni, akkor nem tenne SEMMIT, ami neked rossz.
2014. jan. 26. 15:07
 14/17 anonim ***** válasza:

ivott, megcsalt. a nők igazat mondanak, csak tudni kell dekódolni

utólag érthető mit jelent

30+F

2014. jan. 26. 15:11
 15/17 A kérdező kommentje:
amúgy van még egy probléma..tegnap bulizni mentünk.Berúgott..egyszer csak arra leszek figyelmes hogy egy lánnyal kezd el smárolni..Ezmi ?? Amúgy ez a smárnak mondható dolog rövid ideig tartott (5s) ,de akkor is nagyon durva..Nektek mi a véleményetek erről? Lehet ezt az alkoholra fogni?
2014. jan. 26. 15:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Semmit sem lehet az alkoholra fogni, kérdező. Aki részegen csal meg az orrod előtt, az józanul is ugyanúgy meg tudná tenni.
2014. jan. 26. 15:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a mondatot próbálta becsomagolni selyempapírba:

"figyelj, fiatal vagyok, és előttem az élet, kicsit bepunnyadt a kapcsolatunk, lekötve érzem magam, én inni akarok, és trendi leszbi lenni a kocsmában, jó lenne, ha lelépnél. Sajnálom, keress mást"

Tippeltem...

2014. jan. 28. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!