Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes kiröhögni innentől a "te jó ember vagy, jobbat érdemelsz, legyünk csak barátok" sablondumát lökő csajt?
Úgy huszadszorra kapom meg, nem számoltam pontosan. Magamba néztem, változtam, így is ugyanaz maradt a helyzet. De szabad azzal "megalázni" innentől minden csajt (aki azt hiszi, hogy majd kedvesen pofára fog ejteni és ő jön ki győztesen a szituból) azzal, hogy a képébe röhögök a sablondumája után és sarkon fordulok? Vagy ugyanúgy semmit sem érek el vele, csak a szánalmat?
Szeretném végre én is élvezni a szituációt...
Nem jó körökben mozogsz, általában ez a ribancok szövege. Normális lánytól is hallottam már, de az ritka, mint féllábú kalóz a zsákban futó versenyen.
Egyébként hatásos, ha kiröhögöd és sarkon fordulsz :)
F25
Magadba néztél? Változtattál? Mégis min?
Az ember természetét nem lehet megváltoztatni, maximum csiszolni rajta valamit.
Az ilyen dumákat a füled mellett el kell engedni, még gúnyolódni sem érdemes.
Nem ismerem a teljes szituációt, így csak a sablonszövegre térnék ki.
Nem biztos, hogy minden esetben sablon. Én is mondtam már ezt fiúnak, és nem azért, mert le akartam koptatni, hanem mert tényleg így gondoltam. Tényleg úgy éreztem, hogy az a fiú találhat nálam jobbat, és kapcsolatra érdemesebbet.
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!