Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes kiröhögni innentől a "te jó ember vagy, jobbat érdemelsz, legyünk csak barátok" sablondumát lökő csajt?
Úgy huszadszorra kapom meg, nem számoltam pontosan. Magamba néztem, változtam, így is ugyanaz maradt a helyzet. De szabad azzal "megalázni" innentől minden csajt (aki azt hiszi, hogy majd kedvesen pofára fog ejteni és ő jön ki győztesen a szituból) azzal, hogy a képébe röhögök a sablondumája után és sarkon fordulok? Vagy ugyanúgy semmit sem érek el vele, csak a szánalmat?
Szeretném végre én is élvezni a szituációt...
Annak vannak jelei, ha egy lány barátként tekint rád. Nem tudod értelmezni őket.
Ha szabad egy tanácsot adnom: mikor már úgy érzed, hogy minden alakul, egy kicsit vegyél vissza. Ne keresd annyit, tégy úgy mintha sok dolgod lenne és nem érnél rá. Ha kis időn belül nem fog lány téged keresni és átvenni a "szereped" az veszett fejsze nyele.
Ennyit tudok tenni érted.
23/L
9-es: Egy kicsit demagóg elismerés az, hogy "találhat nálam jobbat". Aki egy kicsit is ismeri az emberi lelket, mindenre gondol ilyenkor, csak nem arra, hogy ez a szegény önzetlen lány tényleg a javamat akarja, hogy mások felé terelget. Ez inkább sunyi elutasítás :)
F25
Ez a "jobbat érdemelsz nálam" (inkább "ÉN jobbat érdemlek NÁLAD"?) annyira hülye duma...
Röhögd csak ki. Barátok meg inkább ne legyetek. Aki ilyen hazugsággal koptat le, az nekem ne legyen a barátom.
Nem kell hosszan, meg ujjal mutogatva röhögni, nem kell megalázni. Csak érezze, hogy tudod, nem őszinte.
a válaszok érdekesek,viszont lehet ebben az is, hogy kiderült valahol nem stimmeltek, nem Neked kell változni, a csajok lehet addig nem önmagukat adták,
de lehet valaki önfeláldozó, aki azt mondja nem létezik, akkor soha nem találkozott ilyennel, sajnálom, ez elég szomorú N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!