Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most olvastam a lent linkelt cikket, hogy kevesebbet
szexelnek a fiatalok, szerintetek az egyetemisták hány
százaléka lehet még teljesen szűz főleg a 21-24 évesek
körében?
Jó de ha kiszámolod,hogy a nők a férfiak 20%-ra kíváncsiak kb. úgy igazán,és egy nőre hajt mondjuk 10 férfi átlagosan akkor számold már ki mennyi az esélye egy férfinak egy nőnél. :)
2014. jan. 26. 15:12
22/44 A kérdező kommentje:
vannak csúnya vagy kövérke lányok is szép számmal ha beéritek és tudtok vonzódni testileg is valakihez aki esetleg olyan akkor hajrá, ott nincs verseny, pláne nem 10szeres
Ez a "kis" eltérés csak a statisztikában kicsi. Itt 36000 olyan emberről van szó (ez nagyságrendileg egy nagyobb (de nem megyeszékhely) város lakosságának felel meg) akiknek nem jut pár azért, mert elfogynak a párosítható lehetőségek! Vagy hogy próbálnád elmagyarázni ennek a 36000 embernek, hogy bocsi, de a statisztika szerint nagyjából mindenkinek jutna pár, de ti vagytok a statisztikai hiba, akinek mégsem jut?
2014. jan. 26. 15:18
24/44 A kérdező kommentje:
ne feledjétek sokan mennek külföldre, Londonba, Németoba stb... nem szentírás h a magyarországon születettek csak magyarorszgon születettekkel lehetnek párba, ezen túl vannak melegek is közöttünk a kutatások szerint 1-5% is lehet ez az arány, mindkettő nagyobb arányban van jelen a fiúk körében így valszám, matek alapján lenne esélye találni párt magának szinte mindenkinek
25/44 A kérdező kommentje:
am meg ez nagyon nincs így amit írtatok itt páran mert akinek már szinte bárki megfelel az biztos h talál párt, pl én mondjuk vagyok egy 4-5 körüli fickó és ha nem számított volna illetve nem számítana hogy a csaj hogy néz ki tehát akkor is kezdtem volna vele ha nem is vonzódom hozzá akkor bőven lehetett volna barátnőm, mert nagyon kedves ember vagyok meg szeretetteljes meg talán túl buta sem és ez azoknak a lányoknak bejön akik 1 nem tudnak válogatni 2 nem fontos annyira a külső, ilyen csaj szinte minden évben van több is (pl gimiben az egyik lány a lehető leg egyértelműbben hozta tudomásomra a dolgot :) ), de őket én max barátnak tudom elképzelni mivel hát hogy is mondjam nem épp szépségkirálynők általában az én de haverjaim értékelése alapján 3-as 4es csajok voltak de minimum olyanok akik egyszerűen külsőre nem vonzzanak és ha vki többet akar mint barátság pl h legyen szex is egy kapcsolatban akkor ott nincs mese kell a külső vonzalom
26/44 A kérdező kommentje:
de olyan nincs hogy ha tényleg bármelyik csaj jó még az se baj ha mondjuk idősebb nálad akkor ne találnál bnőt... képtelenség
Legalább nézzél kicsit utána a dolgoknak:
[link]
Több nő megy külföldre, mint férfi. És ha a világ lakosságát nézzük úgy még rosszabb a helyzet.
A nemi identitás kérdése meg azért ennél picit bonyolultabb (az anoním kérdőívekben sem vállalják fel sokan, illetve önismereti hiányosságok is torzítják a képet), azonban én úgy tudom a kérdésben (mint sok más mennyiségi jellegben is) a férfiak Gauss-görbéje sokkal laposabb és nyújtottabb, a nőké pedig keskenyebb és magasabb. Mindazonáltal nagyságrendileg azonos a homogén kapcsolatban élők száma mindkét nemnél. Bár érdekes kérdés még, hogy a női homoszexualitás inkább obligált, míg a férfi homoszexualitás sokkal inkább fakultatív.
2014. jan. 26. 15:40
26: Nem baj, ha idősebb nálam. A célcsoport a +3 -7 szórásban helyezkedik el. És így sem volt még olyan lány, aki legalább egy randira eljött volna velem: ennyire nagyon válogatósak a lányok a külsőt illetően!
2014. jan. 26. 15:43
29/44 A kérdező kommentje:
te is ;)
"A Destatis közölte: az első fél évben Magyarországról 25 415 bevándorlót regisztráltak. Túlnyomó többségük, több mint 18 ezer fő férfi"
[link]
30/44 A kérdező kommentje:
lehet h nyitottabbak de mivel kevesebb munkaerőt keresnek hagyományosan női munkakörökbe amik jellemzően white collar és a bevik mint a lengyelek meg a magyarok inkább a fizikai egyszerűbb munkakörökbe kellenek, ezért végül több férfi jut ki
Kapcsolódó kérdések: