Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most olvastam a lent linkelt cikket, hogy kevesebbet szexelnek a fiatalok, szerintetek az egyetemisták hány százaléka lehet még teljesen szűz főleg a 21-24 évesek körében?
Régen nem volt ennyire felszínes és kirekesztő a társadalom többsége.Mostanában főként a nők ilyenek,mert válogathatnak és külsőre teszik ezt,nem belső értékekre.Továbbá a jóképű srácokra mennek rá akár 10-en is,de hogy egy nem annyira helyes arcúval(és itt most nem rondára gondolok)már szóba sem állnak inkább várnak a helyes gyerekekre,addig meg egyedül vannak.Hát igen vicces dolog ez,ezáltal a nők is szenvednek meg a férfiak is.
Csak a különbség,hogyha megnézel egy nőt mennyi esélye van kapcsolatra és szexre,és megnézel egy férfit,nagyságrendbeli különbségek vannak.(Itt most nyilván nem a leghelyesebb férfiak és legszebb nők számítanak).
Olvasd el alaposan amit írtam és értelmezd kérlek.Mert pontosan itt hibádzik a mai világ,és ez a valódi oka csak nem akarják beismerni az emberek.Felőlem hazudhatnak meg belemagyarázhatnak bármi mást,de ez az oka.
És képzeld el sok srácnak köztük nekem is,egyáltalán nincsenek nagy elvárásaink,csak néhány nagyon alapvető mint például az,hogy lehessen vele normálisan beszélgetni,értelmes legyen,és azért igényes legyen magára.Külsőre meg a lányok 80%-a tetszik,szóval az igazán nem érint meg már engem. :)
Na, akkor a könnyebbség végett belinkelek egy korfát (forrás: KSH)
Ez egy interaktív korfa, adott korosztályra megnézheted, hogy pontosan hogyan alakulnak a viszonyok, azonban ajánlatos a %-k helyett a numerikus adatokat nézni. Pl. a 20-30 éves korosztályban 33000-rel több a férfi, mint a nő. A helyzetet pedig tovább rontja, hogy az idősebb 30-40-es (akár idősebbek is) előszeretettel keresgélnek szintén ebben a korosztályban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!