Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitség! Mit vegyek barátom névnapjára?
16 évesek vagyunk. majdnem 9hónapja együtt és már elfogytak az ötleteim
szeret motorozni és amerikai focizik ezzel a két dologgal kapcsolatban még nem kapott ajándékot valaki valami ötlet? olyan ötleteket is várok ami nem motor és amerikai focival kapcsolatos
Azért az elég szomorú, hogy 9 hónap alatt elfogytak az ötleteid... Én két év után sem fogytam még ki az ötletekből, sőt, a szüleim 25 éve nem fogynak ki az ötletekből :D
Nézelődhetsz valahol a hobbijaival kapcsolatos kulcstartót pl., biztos van olyan, ami egy kis motor, vagy egy amerikai focilabda stb.
Ezen kívül, mivel nem ismerjük a barátodat és nem tudjuk, eddig miket vettél neki, akármilyen snassz dolgot felsorolhatok, a fényképes párnától kezdve a saját kezűleg sütött süteményen keresztül a szexi táncig.
Bár szerintem a névnap nem egy akkora durranás, nekem elég lenne a kedvenc csokim névnapomra, és el van intézve.
nyilván nem akkora mint szülinap vagy karácsony de szeretnék neki valamit
kedvenc sütijét megsütöm azt már eldöntöttem de még valamit szeretnék mellé amugy a kulcstartó jó ötlet köszönöm a választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!