Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult a problémám. Valaki segít?
te figyi már!
egy szóval nem írtam azt,hogy gáz ha a nő nyit.
engem majdnem mindig a nők nyitnak meg.
a te nyitásod volt a szánalmas,mert te írtad a szeretnélek megismerni dolgot,nem a csaj.
Vajon belefogjak-e egy olyan kapcsolatba, melynek sikerességében már most nem vagyok biztos?
Vicces vagy, a sikerességében leghamarabb az ezüstlakodalmatokon lehetsz biztos... :)
Hány év, hány centi, ez csak kifogás, te is tudod. Kérdezd meg magadtól, hogy igazából mi a félelmed... Általában félsz egy kapcsolattól? Félsz, hogy fájdalmat tapasztalsz meg? Félsz, hogy nem vagy szerethető...?
"a te nyitásod volt a szánalmas,mert te írtad a szeretnélek megismerni dolgot,nem a csaj."
Ebben meg mi a szánalmas? Muszáj a büszkeségem félredobni, ha nővel akarok ismerkedni, mert arra várhattam volna, hogy ő írjon és kezdje el az ismerkedést...
nem,maga a szándék az becsülendő részedről maximálisan,mert ki akarsz törni a jelenlegi helyzetedből.
a módja a nem mindegy.
írj valami vicces kritikát az egyik képéhez és véletlenül se ácsingózz,ácsingózzon ő rád.
Iwiw?:O azt még használja valaki? :D
Egyébként egy próbát megér nem?! Nem veszíthetsz semmit igazából..
Az ismerkedes es a kapcsolat kozott oriasi kulonbseg van. Amikor csajozol, udvarolsz, vagy probalsz ismerkedni, akkor meg csak megfelelo tarsat keresel egy jo kapcsolathoz. Nem kell minden noben meglatni a vegzet asszonyat, de nem is kell belekepzelni minden utadba eso lanyba a jo kapcsolat lehetoseget.
Lehet szimpatikus es tetszetos egy lany ranezesre, de amikor elkezdesz vele beszelgetni ... kesobb lesznek kozos dolgaitok, akkor fog majd kiderulni rola, hogy valojaban milyen ember. Akkor es ott fog majd kiderulni, hogy mennyi a kozos pontotok es igy valik, vagy erik kapcsolatta egy ismeretseg.
Ez a 6 ev es 22cm csak magyarazkodasok, probalod igazolni a gatlasossagodat. Gatlasod pedig abbol adodik, mert mar a kapcsolaton torod a fejed.
Egyelore ismerd meg, tehat ismerkedj. Ebben nincs gatlas, az ismerkedes kategoriaba meg sok idetlenseg es benazas belefer. Aztan, ha osszecsiszolodtok, akkor majd gondolkodhatsz a kapcsolaton.
elozo vagyok, csak meg hozzatennem: az ismerkedes legbenabb modja a kozossegi oldalakon torteno jelolgetesek es az e-mail uzenetek.
A szemelyes megszolitasnal jobb es hatasosabb nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!