Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult a problémám. Valaki segít?
Mit számít 6 év? Szerelemben semmit...
22 centi? :D most komoly ezen vagy fennakadva?
Volt olyan barátom akivel 8 év korkülönbség volt, meg 30 centi különbség, hagyjuk a sablonos dumát, beszari vagy.
3 as véleményét erősítem
2 méter vagyok akkori barátnőm 165cm
és volt köztünk 15 év (6év rip)
na akkor ez akadály?
Ezen mégis mi a bonyolult?:D
Pont az ilyen töketlenkedések miatt tart ott sok férfi ahol...a Siránkozások mezején.
Van egy csaj, akivel egy hullámhosszon vagy és te keresed a kifogásokat. Csak gratulálni tudok. Taps-taps.
a kor az lényegtelen 20 felett.
esetleg elbizonytalanításból szokták forszírozni a nők,ha túl nagy a különbség,aminek persze nem dőlünk be.
ez a szeretnélek megismerni meg nem a legjobb nyitás.
süt róla a kétségbe esés.
a gondolkodás meg ugye a habozás,határozatlanság aminél jobban semmit nem utálnak a nők.
és persze.
a legtöbb kapcsolatomban ennyi,vagy ennél több volt a korkülönbség,mert 10 évesen is a 20 éves csajok tettszettek,meg 30 fölött is ők tetszenek.
"ez a szeretnélek megismerni meg nem a legjobb nyitás."
Nem írta, hogy szeretne megismerni csak megjelölt képem alapján, azaz csak lájkolt. Abban igazad van, hogy nagyon nem jó, ha egy lány kezd el nyomulni, egyszer faragtam rá erre én is.(melléfogtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!