Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (többi lent) Van esélyem?
Figyelt kérdés
Hát az van hogy tetszik egy srác,de a barátnőmnek is tetszik,
de ő menőbb lány (nem beképzeltségből írom) de kevésbé szebb
mint én. De neki még nem is volt pasija. nem tudom hogy ráhajtsak-e? vagy hagyjam neki... De ajj lehet nem tetszek neki. Vagy nem tudom.
2014. jan. 6. 17:48
2/5 A kérdező kommentje:
az a gond hogy nem tudok odamenni hozzá és csak beszélgetni..annyira izgulok.:S
2014. jan. 6. 18:06
3/5 anonim válasza:
akkir neten kérdezd meg tőle(skype,msn,fb,stb.)ott könnyebb.egyszer egy fiú engem azért jelölt be,mert meg akarta kérdezni,h van-e köztünk valami.szóval.. :)
4/5 A kérdező kommentje:
csak még az a gond hogy a haverjával nem igazán vagyok jóban .:S de azért köszönöm a biztató válaszokat.:D
2014. jan. 6. 18:16
5/5 anonim válasza:
nagyon szívesen.végtére is ez az oldal erre van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!