Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem engedi apum, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedi apum, hogy a barátom jöjjön hozzánk?

Figyelt kérdés
Már több mint másfél éve együtt vagyunk,ő volt az első barátom akit elmondtam apumnak,mert elég szigorú meg ilyesmi,és mikor még a kapcsolatunk elején elmondtam neki,hogy van barátom,akkor mondta,hogy őt nem érdekli találkozhatunk,de hozzánk nem jöhet.Van 2 nővérem ők csináltak régen hülyeségeket,egyikük elvált már.Lehet hogy félt meg ilyesmi.Azóta anyum már kérdezte egyszer-kétszer,hogy nem-e jöhetne,de akkoris csak azt mondta,hogy nem.Páromat nem zavarja,de engem nagyon.18/L
2009. dec. 4. 16:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ez játszódik le a fejében és nagyon nehéz lehet neki. Jól megdug a barátod, aztán még az apád szemébe néz és kezet is fog vele. Elveszi a lányát tőle. Szerintem ez necces.
2009. dec. 6. 16:24
 12/18 A kérdező kommentje:
akkorsem az egész a szexről szól
2009. dec. 6. 16:25
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
De ez zavarja őt. Nem az, hogy egymás kezét fogjátok.
2009. dec. 6. 16:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
16:26 Nagyon nagy vagy! Jót röhögtem rajtad :DD. De tényleg ez van. Ülj le vele beszélgetni, egy vacsorára elhívod, azt csak megengedi nem? Legalább esélyt adhatna, hogy megismerje. Végül is 18 vagy valamikor meg el kell kezdeni..
2009. dec. 6. 16:45
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én apukám is ugyan ez...

Hallani sem akar arról, hogy barátom legyen vagy hogy elmegyek egy fiúvalk ide oda....

Magukból indulnak ki szerintem:D:D meg félt is... de nem lesz ez mindig igy gondolom én...:D kitartás...

am meg ha látja, hogy minden rendben köztetek szeretitek egymást akkor csak nem lesz gond...

2009. dec. 6. 17:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

15:58 és 16:10 LOl XD

gondolkodtatok/tál az írói pályáról? :D

nálunk apa nem szólna érte semmit, ő a tettek embere. mikor utoljára idegen kan járt nálunk, ő a fokossal fenyegette. szegény gyereket azóta nem is láttam XD de tényleg

21/L

2009. dec. 6. 18:57
 17/18 anonim válasza:
90%
15:58, 16:10 bazzzzz :DD te egy beteg állat vagy ember.. megöltél..:Ddd
2009. dec. 6. 23:29
 18/18 anonim válasza:

Ne anyukád kérdezze meg hogy feljöhet e a srác vagy sem.

Legyél te az aki megkérdezi. Édesapád biztos nagyon félt, és mint szülő, ő is a legjobbat akarja neked. Csak ültesd le egy percre, beszélj vele, legyél vele közvetlen.

Az apák őszinteséget várnak, tehát legyél vele az.

Ha rögtön nem is engedi meg, de kis idő elteltével pozitív változásokat tapasztalhatsz.

2009. dec. 7. 02:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!