Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi apum, hogy a barátom jöjjön hozzánk?
Az én apukám is ugyan ez...
Hallani sem akar arról, hogy barátom legyen vagy hogy elmegyek egy fiúvalk ide oda....
Magukból indulnak ki szerintem:D:D meg félt is... de nem lesz ez mindig igy gondolom én...:D kitartás...
am meg ha látja, hogy minden rendben köztetek szeretitek egymást akkor csak nem lesz gond...
15:58 és 16:10 LOl XD
gondolkodtatok/tál az írói pályáról? :D
nálunk apa nem szólna érte semmit, ő a tettek embere. mikor utoljára idegen kan járt nálunk, ő a fokossal fenyegette. szegény gyereket azóta nem is láttam XD de tényleg
21/L
Ne anyukád kérdezze meg hogy feljöhet e a srác vagy sem.
Legyél te az aki megkérdezi. Édesapád biztos nagyon félt, és mint szülő, ő is a legjobbat akarja neked. Csak ültesd le egy percre, beszélj vele, legyél vele közvetlen.
Az apák őszinteséget várnak, tehát legyél vele az.
Ha rögtön nem is engedi meg, de kis idő elteltével pozitív változásokat tapasztalhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!