Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora hátrányt jelent egy kapcsolatnál ha jelentős különbség van vagyoni szinten?
Figyelt kérdés
Írhattok konkrét példákat is mindkét szemszögből, köszönöm!2014. jan. 25. 14:26
1/10 anonim válasza:
Ha szeretik egymást akkor semmit. Volt részem benne, mindkét oldalon, tudom.
2/10 anonim válasza:
Elég nagy, főleg, ha a lány gazdagabb...
Én most lehet beleszaladtam egy ilyenbe, már látom rövid út végét...
3/10 Költőnő? válasza:
egyszer volt egy tehetősebb barátom. Engem feszélyezett az a világ, ami körülvette őt.
4/10 anonim válasza:
Azért az érzelmi hányadosnak az egeket kell vernie, meg némi ész sem árt ha van a feleknél.
5/10 anonim válasza:
Csak akkor ha a a csaj Szülei gaudagab és ök a lányukhoz méltót akarnak. De ha a Szülei jofejeak es szeretitek egymást akkor semmi. Akadálya!;)
6/10 A kérdező kommentje:
csak alakulóban van a kapcsolat de érezhető a különbség a csaj javára
2014. jan. 25. 14:33
8/10 anonim válasza:
Nekem egyszer egy szegény (nagyon csóró) pasim volt. Hát nem lesz többet az biztos.
9/10 A kérdező kommentje:
8-as
köszönöm a biztató választ
és mindenki másnak is :)
2014. jan. 25. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!