Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? (Zaklatnak. )
Figyelt kérdés
Telefonon, sms-ben, viberen, fb-on, tehát mindenhol zaklat egy fiú, aki nem tudja elfogadni, hogy nem szeretnék vele párkapcsolatot. Mit csináljak? Nem fenyegetőzik, de naponta többször hív, ír, nem tudom lerázni, pedig már világosan és szépen megmondtam neki, hogy nem szeretnék párkapcsolatba lépni vele. Miért nem lehet ezt elfogadni??? Mit tegyek? Legyek bunkó? Eddig szépen írtam, beszéltem vele. De magamra haragítani sem akarom, mert félek, hogy akkor még jobban zaklatna. Miért nem lehet megérteni, hogy egy párkapcsolatot nem lehet ráerőszakolni senkire?
Hát eddig próbáltam udvarias lenni és nem bunkó. De ha nem ért belőle...
2014. jan. 24. 20:32
12/22 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy telefonon is van ilyen, fb-on már rég letiltottam. (Majd éjszaka bekapcsolom a telefonomat és megnézem, hogyan kell). Egyelőre miatta állandóan ki vagyok most kapcsolva.:/
2014. jan. 24. 20:34
13/22 LamboLover válasza:
Hát, szerintem vagy hívásbeállításokba, vagy rámész a számra és ott találsz ilyen opciót. Én erre tippelnék.
2014. jan. 24. 20:36
14/22 anonim válasza:
33 evesen zaklat egy 22 eves lanyt? Ne probald magad elintezni, tegyel feljelentest ellene zaklatasert (a rendorsegen), orizz meg minden sms-t, e-mailt, fb uzenetet, mindent, amit kuldott. majd a feljelentes utan a legnagyobb lelki nyugalommal tajekoztasd, hogy _mar feljelentetted_, minden e-mail stb. mentve van, jobb ha most hagyja abba, mielott sulyosabb kovetkezmenyei lesznek.
a masik verzio, hogy egy nagyobb darab ferfirokonnal meglatogatod, es elmagyarazzatok neki, hogy vagy befejezi, vagy esetleg baja eshet. itt csak arra kell ugyelni, hogy ne legyenek tanuk.
2014. jan. 24. 20:38
15/22 anonim válasza:
Ne kapcsold ki, elég ha őt kinyomod, vagy felveszed és elküldöd melegebb éghajlatra.
2014. jan. 24. 20:39
16/22 A kérdező kommentje:
Csak félek tőle és attól, hogy a visszautasításoktól még jobban begurul. Nem tudok az ilyen emberek fejével gondolkodni, hogy inkább feladja idővel vagy még jobban rám száll?
2014. jan. 24. 20:43
17/22 anonim válasza:
Nem mindegyik telefono lehet tiltani. Most már ne légy udvarias látod a szép szó nem jó neki.
2014. jan. 24. 20:44
18/22 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele!!!! Ne reagálj semmire ha így is folytatja akkor jobb ha feljelented zaklatásért mert el fog fajulni....
2014. jan. 24. 20:47
19/22 LamboLover válasza:
Hát figyelj, azt írod, hogy ha visszautasítod, akkor begurul, ergo ha től sokáig cicózol neked fog esni, bántani fog.
Ne várd meg, ha csak neten/telón ér el akk tiltás, ha tudja, hogy ezek után hol talál rendőrség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!