Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szalagavatói táncon táncpartne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szalagavatói táncon táncpartnerek közti "kapcsolat"?

Figyelt kérdés

Nem szó szerint kapcsolatra gondolok, hanem úgy általában mi figyelhető meg? Szép lány jóképű fiút keres maga mellé? Persze érthető, hogy legyen kb azonos magasság, testsúly talán. ha egy lány felkér egy fiút, akkor ő olyat kér fel, aki szerinte hasonló stílusú vagy esztétikai minőségű?

(Remélem értitek mire gondolok.) 18/F

2014. jan. 24. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:

nem tudom.. a legjobb barátommal táncoltam...

akik kapcsolatban voltak azok együtt táncoltak, amúgy mindenki a barátjával, azzal akivel különösen jóban volt, akik kimaradtak, azokat a tanár rakta össze..(kb 3-4 ilyen pár volt)

2014. jan. 24. 20:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Én biztos olyat kérnék fel,igen. De láttam már egyáltalán össze nem illő párokat is. Egyébként én lanykent csak akkor kérnék fel fiút,ha muszáj lenne...magyarul ha nem kér fel egy srác sem.
2014. jan. 24. 20:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Nálunk nagyon kevés fiú van az osztályban, meg 1-2 nek van is barátnője osztályon belül, úgyhogy ebben az esetben a lányok kérték fel a fiúkat, szinte versenyeztek érte.
2014. jan. 24. 20:20
 4/4 Sinead ***** válasza:

Fiú vagyok, én most a napokban szalagavatózok. Nem vagyok valami népszerű a suliban, egy lányt akartam elhívni, akit ismertem is, de már foglalt volt. Utána úgy döntöttem hogy nem táncolok, de a tanárok annyira erőltették a kimaradt párnélküli lányokat(akik abszolút nem tetszettek még részegen se), hogy kerestem valaki mást. Igaz, így nekem kell fizetnem az ő dolgait is, de nekem annyit megér, hogy nem undorral és fapofával megyek a próbákra. A lánnyal azelőtt csak két szót váltottam kb. Szerencsémre tanult táncolni, így megfogtam vele az Isten lábát. Ő egy kicsit alacsonyabb nálam kb 5 centivel, testalkatra megegyezünk, és ez így pont jó. Táncolgatás közben elég jól összemelegedtünk, de annyira sajnos nem hogy legyen is belőle valami.

18f

2014. jan. 26. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!