Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mire számítsak?
Egy pár hónapja dumálok egy csajjal a suliban. Mikor beszélünk mindig jó hangulatban telik. Még nem hívtam el sehova, de el szeretném lassan.. csak azt nem tudom, hogy mit mondana majd rá..hogy maradjunk a barátságnál vagy hogy beleegyezik. Illetve hogy felhozzam-e neki azt, hogy járni akarok vele vagy csak simán hívjam el, és abból majd kiderül neki..
egy héten 2x beszélünk. Picit félénk vagyok, esetleg tudnátok tanácsot adni, hogy hogyan közeledjek a dologhoz?
Előre is köszi! :)
én 17, ő 16
A lényeg, (még ha félénk is vagy) hogy ezt ne lássa rajtad. Nincs is annál jobb mint egy magabiztos pasi. Legalábbis szerintem... Mert lehet egy pasi tök jóképű stb. ha tövig rágja a körmét, nem néz a szemembe és még nekem kell kinyögnöm, hogy nincs-e kedved eljönni pl. sétálni...
Szóval légy magabiztos, De ne túl rámenős. (Ha ne adj isten nemet mond, azt is tudd elfogadni) :)
Csak ne feszengj, hidd el az mindig bejön :)
minden esetre sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!