Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mire számítsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mire számítsak?

Figyelt kérdés

Egy pár hónapja dumálok egy csajjal a suliban. Mikor beszélünk mindig jó hangulatban telik. Még nem hívtam el sehova, de el szeretném lassan.. csak azt nem tudom, hogy mit mondana majd rá..hogy maradjunk a barátságnál vagy hogy beleegyezik. Illetve hogy felhozzam-e neki azt, hogy járni akarok vele vagy csak simán hívjam el, és abból majd kiderül neki..

egy héten 2x beszélünk. Picit félénk vagyok, esetleg tudnátok tanácsot adni, hogy hogyan közeledjek a dologhoz?

Előre is köszi! :)

én 17, ő 16

2014. jan. 24. 18:21
 1/3 anonim ***** válasza:
csak szépen lazán odamész és megkérdezed hogy nincs kedved szombaton pl. meginni 1 kávét vagy valami
2014. jan. 24. 18:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak simán hívd el, sütire, vagy akármire (moziba csak akkor ha előtte/utána sétáltok, mert film alatt nem nagyon tudtok beszélgetni). Én így konkrétan nem hoznám fel a helyedben a járás témát. Képzeld el a helyzetet, hogy beszélgettek, és mondod neki, hogy nincs-e kedve járni veled. Tegyük fel, hogy igennel válaszol. Utána kínos csend. Vagy csak úgy megcsókolod? Szóval furán jönne ki. Inkább hívd el, aztán meglátod hogy alakul. :)
2014. jan. 24. 18:28
 3/3 anonim válasza:

A lényeg, (még ha félénk is vagy) hogy ezt ne lássa rajtad. Nincs is annál jobb mint egy magabiztos pasi. Legalábbis szerintem... Mert lehet egy pasi tök jóképű stb. ha tövig rágja a körmét, nem néz a szemembe és még nekem kell kinyögnöm, hogy nincs-e kedved eljönni pl. sétálni...

Szóval légy magabiztos, De ne túl rámenős. (Ha ne adj isten nemet mond, azt is tudd elfogadni) :)

Csak ne feszengj, hidd el az mindig bejön :)

minden esetre sok sikert!

2014. jan. 24. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!