Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erős ha pénzt kérek a páromtól azért, hogy az "én lakásomban" lakhat?
Örököltem egy fél lakást,a másik felét hitelből fizettem ki,ennek a törlesztője havi 80.000Ft +-1.000FT havonta.Ezt már a kapcsolatunk előtt is fizettem.
11 éve vagyunk együtt,van egy 9 éves kislányunk.
Eddig nem okozott problémát a számomra,hogy kifizessem,de most a párom új munkát vállalt,egy nagyon is jól fizető munkát,így logikus volt,hogy én leadom a hétvégi plusz munkámat ami kb 40.000Fot hozott a számomra havonta.A másik munkámat természetesen továbbra is folytatom.
Számomra ez a havi -40.000Ft nagy érvágás,ő viszont mostantól havi kb. 1.500Eurót fog keresni.
Meg szeretném kérni,hogy akkor mostantól fizesse a hitelem felét,ami szintén 40.000Ft lenne,vagyis pont annyi,ami számomra kiesik,de úgy,hogy jogilag ne legyen hozzá köze.
Kérlek ne ítéljetek el azért,hogy magamnak akarom megtartani és hogy milyen önző vagyok,de a mai világban semmi sem lehet biztos.
Szerintetek szemét dolog ilyet kérni?
Ez azért nem így működik.
Először is, 11 éve vagytok együtt, van egy gyereketek, de úgy beszélsz a "párodról", mint aki segített összehozni a gyereket, de egyébként csak "úgy van".
Ha már pénzt kérsz tőle azért, hogy fizesse a hiteled felét, az a minimum, hogy annak fejében tulajdonjogot szerez.
Ugye jól tippelem, hogy nem vagytok házasok?
Meg szeretném kérni,hogy akkor mostantól fizesse a hitelem felét,ami szintén 40.000Ft lenne,vagyis pont annyi,ami számomra kiesik,de úgy,hogy jogilag ne legyen hozzá köze
Szép a szerelem,szép az a kapcsolat, és szép az az ember ahol az ember a gyerekének a szülőjét így szereti:D
A 11 év alatt én fizettem a lakást és soha nem fizett bele a hitelmbe,igen külön kasszán voltunk.
Még akkor is én gazdálkodtam ki a havi 80.000Ftot,amikor gyesen voltam + havi 25.000Ftot a rezsi, + havi 75.000Ftot az egyéb kiadásokra.
Ő is ennyit adott bele.25.000 a rezsire + 75.000Ft a személyes kiadásokra.
De a lakást én fizettem.
És ha mindketten dolgozunk hétvégén hová rakom a leányzót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!