Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a lány akit szerettek úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány akit szerettek úgy jön oda hozzátok hogy valami baja van (pl: a suli vagy a szülei miatt), ti hogy szoktátok felvidítani vagy megpróbálni felvidítani?

Figyelt kérdés
Gyakran előfordult, más-más lányokkal is, hogy általában jól érezzük magunkat együtt, de egyszercsak jön egy rossz nap, amikor az istenért se tudom felvidítani őt. Legyen szó barátnőről, vagy barátnő-jelöltről, a probléma adott. A ti ötleteitekre vagyok kíváncsi.

2014. jan. 24. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
hozzám ne jöjjön :D
2014. jan. 24. 16:16
 2/7 anonim ***** válasza:
meghivom egy felesre
2014. jan. 24. 16:18
 3/7 Költőnő? ***** válasza:
van, amikor nem kell felvidítani. Olykor csak meg kell hallgatni a másikat
2014. jan. 24. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
van, hogy fölösleges erőlködni, olyan esetekre gondolok, ahol komoly a probléma, olyankor jobb meghallgatni, támaszt adni neki, ahogy fentebb is leírták, de ha javítani akarsz egy lány kedvén, akkor a problémáról totál el kell terelni a gondolatait, hogy jól érezze magát veled, és ne törődjön mással, nem jó ilyenkor elemezgetni, mert akkor könnyen barátzóna lesz, vagy tudat alatt azonosítani fog a rossz hangulattal
2014. jan. 24. 16:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem szoktam felvidítgatni az embereket, inkább csak meghallgatom őket és, ha úgy érzem tudok olyat mondani amitől megnyugszik vagy talán jobb kedve lesz akkor azt csinálom.

De amikor az embernek rossz napja van akkor ő sem várja el, hogy mutatványozz előtte mint egy bohóc.

2014. jan. 24. 16:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Sehogy! Nem szeretem a lelki szemetesláda szerepet.

Majd ha a barátnőm, akkor hallgatom a problémáit és megpróbálok segíteni neki, amíg nem, addig bőven elég nekem a saját problémáim sokasága.

2014. jan. 24. 18:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szinte mindegyik kommentben találtam valami felhasználhatót. :)
2014. jan. 25. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!