Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretném ha sokan válaszolnán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném ha sokan válaszolnának. A többi lent?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 2 éve vagyok együtt a barátommal. Egy jó ideje azt érzem hogy unalmasak a vele töltött órák, újra vágyom. Neki is mondtam hogy változzon és legyen olyan mint a kapcsolatunk elején, de nem nagyon látom rajta a változást. Én próbálom feldobni a kapcsolatunkat de neki semmihez sincs kedve, már a szexet is mindig én kezdeményezem, ha azt várom hogy ő kezdje akk sose kezdi el. Plusz már azt se hagyja hogy csókolózzunk, csak szájra puszit enged, azt mondja hogy nem szeret csokolózni, hiába mondom neki hogy engem ez zavar, nem változtat. Úgy érzem 16 évesen leragadtam és nem éltem/élek. Mert nem lenne baj azzal hogy 1fiúnál maradok, de már nem birom minden nap ugyan azt. Újra vágyom! Nagyon szeretem őt de ez nekem nagyon nem jó. Mit tegyek?
2014. jan. 24. 11:09
1 2 3 4
 31/36 Junior46 válasza:

Pofám leszakad komolyan mondom!!!

"Úgy érzem 16 évesen leragadtam és nem éltem/élek."

1.Szakíts vele

2. Van valakije ne is próbáld megmondani hogy nincs mert hidd le van

3. NŐJ FEL!!! Bazzeg 16 évesen ne rinyálj már ennyit hogy jaj nem merem mert akkor most mi lesz! Blablabla... Semmi nem lesz éled tovább az életed jön másik...

2014. jan. 24. 12:42
 32/36 anonim ***** válasza:

Képzeld, tudom mi az a dilemma és azt is tudom, hogy a kérdező pont ilyen helyzetben van. De attól még TUDJA, hogy mit kéne tennie, ahogy már más is mondta.

És igenis szakítani akar mert neki ez így NEM JÓ! De persze, hogy bizonytalan, nem is csoda ennyi együtt töltött idő után.

2014. jan. 24. 12:48
 33/36 anonim ***** válasza:

Ja és ha még mindig kötekedni szeretnél, a kérdező eme állítása szerintem teljesen alátámasztja azt amit mondtam:

"félek megtenni ezt a lépést. :/"

2014. jan. 24. 13:01
 34/36 anonim ***** válasza:

Kislányom. Ha annyira szeretnéd, mint amennyire itt előadod magad, akkor eszedbe sem jutna elhagyni.

Minek hazudsz magadnak?

2014. jan. 24. 13:03
 35/36 anonim ***** válasza:
Elég fura hogy elvileg szereted, de azt akarod h megváltozzon. Ha tényleg szeretnéd elfogadnád úgy ahogy van. Szerintem ne kínozzátok egymást fölöslegesen.
2014. jan. 24. 14:14
 36/36 A kérdező kommentje:
te miről beszélsz? Nem arról van szó hogy nem tetszik a külseje v. a belső tulajdonságai. Én elfogadtam úgy ahogy van. mit fogadjak el? Azt hogy nem akar velem csókolózni meg lapos a kapcsolatunk mert neki nincs kedve semmihez, nincs semmi izgalom a kapcsolatunkban. Én nem így ismertem meg! Nem így fogadtam el! Utána változott meg
2014. jan. 24. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!