Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ezért dobott ki a pasim?
Tegnapelőtt szakított velem a barátom, mert állítása szerint hazudtam neki arról, hogy szeretek sportolni, meg hogy egy lusta dög vagyok, aki nagyon elhiszi magát. A helyzet úgy áll, hogy tényleg ezt mondtam, mert tudtam, hogy ez ilyen jópont a fiúknél, de persze sose sportoltam, minek, tökre csini vagyok anélkül is. Mindig kért, hogy akkor menjünk a terembe vagy biciklizni vagy amit akarok, és nem értem miért volt ez fontos neki, hiszen van szép mellem is, az arcom is helyes, a hasam lapos azért, de ő azt mondta, hogy az izmos lányokat jobban bírja, meg azt is, hogy alapvetően olyannal szeret együtt lenni, akivel egyezik az életfelfogásuk. Miről beszél ez??? Egy nő minek sportoljon az ilyen alakalmankénti aerobikon kívül, amikor összejövünk a csajokkal? Mondtam neki, hogy hülyebarom vagy, akárki izmos pasit találok helyetted, erre ő: ilyen nőre pazaroltam 3 hónapot, vak voltam meg nagy hülye. Annyiraaa nem értem, hogy ez mi, én nőnek születtem, szépnek, és én válogathatok, becsüljön meg az, akivel együtt vagyok, ne csesztessen ilyen szarságokkal.
Mi a véleményetek, a bunkó azóta tiltott mindenhol?
Nem mindenki azért sportol, mert muszáj, különben nem lenne jó teste, a sport sokaknál tényleg életstílus, a sportos életmód egy világnézet, az életének a nélkülözhetetlen velejárója. A példádban szereplő lánnyal nyilván ez a baj, hogy a srác olyan partnert keres, aki ezt megérti és társ tud benne lenni, nem pedig az a problémája, hogy esetleg ne lenne a lány elég csinos.
Ezért is hülyeség ilyenben hazudni, vagy megjátszani magunkat.
"Mondtam neki, hogy hülyebarom vagy, akárki izmos pasit találok helyetted, ... és én válogathatok, becsüljön meg az, akivel együtt vagyok, ne csesztessen ilyen szarságokkal."
Én sem járnék olyannal, mint te, kérdező. Talán túl sokat képzelsz magadról :/
hát a barátnőd sem érti akkor a lényeget :(
elmagyaráznád Neki? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!