Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komolyan ezért dobott ki a pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan ezért dobott ki a pasim?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt szakított velem a barátom, mert állítása szerint hazudtam neki arról, hogy szeretek sportolni, meg hogy egy lusta dög vagyok, aki nagyon elhiszi magát. A helyzet úgy áll, hogy tényleg ezt mondtam, mert tudtam, hogy ez ilyen jópont a fiúknél, de persze sose sportoltam, minek, tökre csini vagyok anélkül is. Mindig kért, hogy akkor menjünk a terembe vagy biciklizni vagy amit akarok, és nem értem miért volt ez fontos neki, hiszen van szép mellem is, az arcom is helyes, a hasam lapos azért, de ő azt mondta, hogy az izmos lányokat jobban bírja, meg azt is, hogy alapvetően olyannal szeret együtt lenni, akivel egyezik az életfelfogásuk. Miről beszél ez??? Egy nő minek sportoljon az ilyen alakalmankénti aerobikon kívül, amikor összejövünk a csajokkal? Mondtam neki, hogy hülyebarom vagy, akárki izmos pasit találok helyetted, erre ő: ilyen nőre pazaroltam 3 hónapot, vak voltam meg nagy hülye. Annyiraaa nem értem, hogy ez mi, én nőnek születtem, szépnek, és én válogathatok, becsüljön meg az, akivel együtt vagyok, ne csesztessen ilyen szarságokkal.

Mi a véleményetek, a bunkó azóta tiltott mindenhol?

2014. jan. 23. 21:21
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 A kérdező kommentje:

Az Ica pasija sose basztatja ilyenek miatt, meg nyilván szeretem a testét, tudod kinek kéne átlagos, semmi faszi.

Igen, eredmény, hogy bejutottam a főiskolára, sokan erre sem képesek, és nem is fizetek érte, pedig egy csomó barinőm igen!!!

2014. jan. 23. 21:41
 22/63 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Írjál még légyszi :D

2014. jan. 23. 21:45
 23/63 Költőnő? ***** válasza:
barinőm :)))
2014. jan. 23. 21:46
 24/63 anonim ***** válasza:
Te ostoba pics@
2014. jan. 23. 21:46
 25/63 anonim ***** válasza:
100%
kamu srácok kamu
2014. jan. 23. 21:50
 26/63 anonim ***** válasza:
83%

A kérdező nyilvánvalóan nem nő, hanem valami tizenéves kissrác. Egy nő nem így ír. :)

Az "Ica pasija" szövegel játszottad túl a szereped, itt szúrtad el. Legközelebb legyél ügyesebb. ;)

2014. jan. 23. 21:50
 27/63 anonim ***** válasza:
100%

Angyalom, nem érted, mi a gond igaz, hiszen a rózsaszín, cuki életedben csinilányok vannak együtt izmosfaszikkal, az előbbiek sminkelnek, szoliznak, fogyókúráznak, az utóbbiak edzenek és szoliznak, hogy aztán a szubkultúra két ellentétes nemű tagja egy csodás, "érzelemdús" kapcsolatban összeforrjon. Nézd, megpróbálhatom elmagyarázni, mert ma türelmes kedvemben vagyok:

1. Sportolni nem csupán azért kell, hogy az ember jól nézzen ki, hanem mert a rendszeres mozgás egészségesebbé, kitartóbbá tesz, a legfontosabbakat említve.

2.Nőnek születtél, ez megmásíthatatlan tény, bár én a "nő" kifejezést jelen esetben indokolatlannak érzem, Te egyelőre egy hisztis kislány vagy. Az, hogy a pasid magához hasonló nőt akar nem teszi őt se jobbá, se rosszabbá, vannak férfiak, akik a sportos csajokat szeretik, egyesek ideológiát is gyártanak ezzel kapcsolatban: Ha én teszek magamért akkor elvárhatom, hogy a másik is csináljon valamit. Nem, sminkelni és "jól" öltözni nem ezt jelenti. Kulcsszó a kölcsönösség.

3.Hazudni csúnya dolog, ezt biztos mondták már a szüleid is.

4. Nem fogsz egyedül maradni, ebben biztos vagyok, a Te típusod napi szinten kap új felkéréseket a közösségi oldalakon és általában több sráccal is kacérkodik egyszerre.

Puszika!!!

2014. jan. 23. 21:54
 28/63 anonim ***** válasza:
Olyan tartalmas lehetet ez a kapcsolat mint amilyen Te is vagy!!!!!!! Az hogy főiskolás vagy nem jelent semmit. Majd ha elvégzed és lesz egy jól fizető állásod és felmutatsz valamit akkor lehetsz büszke magadra. Most még olyan üres vagy mint a kókuszdió belseje:))))
2014. jan. 23. 22:02
 29/63 anonim ***** válasza:
Az a férfi aki ezért szakít a barátnőjével, nem tekinthetett komolyan erre a kapcsolatra. 20 valahányévesen lehetne több eszed is...
2014. jan. 23. 22:03
 30/63 anonim ***** válasza:
Amúgy meg keresett a Feri!
2014. jan. 23. 22:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!