Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komolyan ezért dobott ki a pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan ezért dobott ki a pasim?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt szakított velem a barátom, mert állítása szerint hazudtam neki arról, hogy szeretek sportolni, meg hogy egy lusta dög vagyok, aki nagyon elhiszi magát. A helyzet úgy áll, hogy tényleg ezt mondtam, mert tudtam, hogy ez ilyen jópont a fiúknél, de persze sose sportoltam, minek, tökre csini vagyok anélkül is. Mindig kért, hogy akkor menjünk a terembe vagy biciklizni vagy amit akarok, és nem értem miért volt ez fontos neki, hiszen van szép mellem is, az arcom is helyes, a hasam lapos azért, de ő azt mondta, hogy az izmos lányokat jobban bírja, meg azt is, hogy alapvetően olyannal szeret együtt lenni, akivel egyezik az életfelfogásuk. Miről beszél ez??? Egy nő minek sportoljon az ilyen alakalmankénti aerobikon kívül, amikor összejövünk a csajokkal? Mondtam neki, hogy hülyebarom vagy, akárki izmos pasit találok helyetted, erre ő: ilyen nőre pazaroltam 3 hónapot, vak voltam meg nagy hülye. Annyiraaa nem értem, hogy ez mi, én nőnek születtem, szépnek, és én válogathatok, becsüljön meg az, akivel együtt vagyok, ne csesztessen ilyen szarságokkal.

Mi a véleményetek, a bunkó azóta tiltott mindenhol?

2014. jan. 23. 21:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
100%

:DDDDDD!!!!!

Mindig potyognak a könnyeim a nevetéstől ha hozzád hasonló üresfejű libától olvasok valami borzasztóan nagy problémáról... :DD (Már ne haragudj meg drágám.)

Te hazudtál, baromira nem önmagadat adtad és látod? A jó "cickóid" ... 3 hónapig tartották meg a pasid. Tudod? a külső megfog... (meg is volt) a BELSŐ megtart (nem volt meg). Felületesek vagytok mind a ketten. Semmi okod itt hisztizni, különben is "akárki izmos pasit találsz helyette". Nem de bár? Jól összeilletek majd a következővel is... (olyan 3 hónapig) :)))

De ne aggódj!! Ha van egy kis szerencséd akkor majd kapsz az élettől egy kibacottttt nagy pofont és akkor helyre zökkennek benned a valódi értékek és felállnak a fontossági sorrendek. Ha nem, akkor Isten segítsen meg!

Egy "csajszi".

2014. jan. 23. 22:21
 32/63 A kérdező kommentje:
Gonoszak vagytok mind velem, ez annyiraa hjaj gonosz. :(
2014. jan. 23. 22:29
 33/63 anonim ***** válasza:
100%
A véleményünket várod, vagy azt amit hallani akarsz? Mert a kettő ahogy látom nagyon nem vág össze...
2014. jan. 23. 22:31
 34/63 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, nőként állíthatom, hogy ez egy nagy kamukérdés. :D Annyira lerí a szöveged stílusáról, hogy kár tagadnod. Ennek ellenére azt javaslom, írj még, mert igen jól szórakozunk.
2014. jan. 23. 22:32
 35/63 anonim ***** válasza:
Persze, hogy kamu, tényleg van egyáltalán olyan, akinek ez nem jött le? :D
2014. jan. 23. 22:36
 36/63 anonim ***** válasza:
Igen, vannak, mert veszik a fáradságot és hosszan kifejtik a véleményüket a kérdező értelmi szintjéről.
2014. jan. 23. 22:38
 37/63 A kérdező kommentje:

Kedves kommentelők!

Először is köszönöm a válaszokat. :)

Másodszor a kérdés valóban kamu, legalábbis nem velem történt meg a leírt eset, továbbá tapasztalataim szerint ilyen lányok nem regisztrálnak gyakorira. Mivel többen írtátok, hogy szórakoztató a stílusom, ezért bemásolom nektek azt az üzenetet, amit tegnap kaptam facebookon egy volt osztálytársamtól:

"Bébi, sziaaa, jaj halllod olyan szemétség történt velem kidobott a Roli mert most kitalálta, hogy neki amúgy a spotos test tetszik és hogy én nem vagyok az a zsáner amit ő kedvel úgy igazából és hogy utálja hogy hazudtam neki arról, hogy én szeretek mozogni. De most láttad a Roliit olyan teste volt és nyilván azt mondtam, hogy persze meg ja tudod hogy megy ez őszintén és szóval akkor most miéetr para az hogy én nem sportolok amikor szépnek születtem???? érted ezt ilyen elvárásokat támaszt itt fel nekem aztán ő most mire az aki, hogy k**vajól néz ki, érted mert én is szép vagyok ezt mondtam de hogy az nem ugyanaz mert ő nem kellett volna nekem ha nem sportol és ez igaz de ajjh basszs*risten én NŐŐŐŐŐ vagyok érted és egy nőnek alanyi jogoosultságon lehet jóf**zija ha amúgy csini. érted itt vagyok barna c*cis-p*psis csajszi és nem mert hogy ezt nem magamnak szereztem annyiraaaa kikészültem lekapartaam a körmeimről a matricát msot mehetek újra körmöshöz, na csóóóki van, válaszolja hamar mert kib*sz az ideg."

Az igazság része, hogy egy egyszerű, de alapvetően jószívű lányról van szó, akinek a családja követi a szép kitartott anyuka-izmos gazdag apuka felállást, éppen ezért a hozott mintából nem igazán építkezhet. Remélem, nem köveztek meg, amiért kiraktam, egyszerűen kíváncsi voltam a reakciókra.

P.S.:Ica létezik!!! :D

2014. jan. 23. 23:04
 38/63 anonim ***** válasza:
De ki az az Icaaa????
2014. jan. 23. 23:07
 39/63 A kérdező kommentje:
A beszélgetés további részleteit már nem posztolom, Ica egy hasonszőrű barátnője, aki önmagát "jócsaj"-nak tartja, a barátja pedig egy helyes, izmos fiú, és ellentétben Rolival neki nem elvárása az, hogy a barátnője tegyen a testéért.
2014. jan. 23. 23:11
 40/63 anonim ***** válasza:

Nem ertem, minek hazudni. Mondjuk aki ebben hazudik, az masban is fog.

Nyilvan egy kapcsolatban fontos lehet, hogy egyezzen a gondolkodas. Foleg ha valaki sportol, es mellette szeret egeszsegesen etkezni, az olyan partnert szeretne.

Nem vagy hozzavalo, ennyi.

2014. jan. 23. 23:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!