Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok a kettő közül és miért?
A: te vagy jobban szerelmes a párodba.
B: ő szerelmes jobban beléd.
De mindketten szeretitek egymást, ezt szögezzük le, csak az egyikőtök jobban. Melyik lehetőségnél lennétek boldogabbak?
Aki nem tud dönteni, légyszi ne írjon.
Nehéz erre jó választ adni. Mindenképpen szenvedés lesz a vége, ha erre fektetitek a hangsúlyt. Mert, aki jobban szeret, az szenved a másik kissebbfokú ragaszkodása miatt és mivel magából indul ki, meg fogja kérdõjelezni, szereti-e egyáltalán a másik.
Aki kevésbé szeret, lazábban vesz dolgokat. Könnyebben elcsábul, ami miatt aztán būntudata lesz-hiszen mégiscsak szereti a társát. Emellett még idõnként terhesnek is érezheti a jobban szeretõ társ túlzott figyelmességét.
Ezek fényében, nem tartom szerencsésnek, ha ilyen szemszögbõl közelítitek meg. Uff, beszéltem.
2-es, ezek korrekt érvek, de mi a döntésed ezek fényében? :)
Mert nyilván tisztában van mindenki ezek előnyével/hátrányával, de pont az a lényeg a kérdésben, hogy mindezek tükrében mi jelent nagyobb örömöt valakinek.
(Egyébként fiktív kérdés, nem akarok ez alapján semmit se dönteni, csak érdekel. :D)
B, mert az A egyrészt fájdalmasabb, másrészt a B biztonságosabb.
Pont most egy eset mikor egy ócska lotyó próbált egy pasit kiugratni a családjától és buktatta.A pasi viszont a nejét szereti. Lotyókám hoppon maradt, és nagy ivben röpült:D
A!
Kétség nélkül!
Ha én szeretek jobban szívem-lelkem kiteszem,hogy megtartsam,boldoggá tegyem és szükség esetén küzdjek érte.
B variáció esetén persze küzdhet ő is,de én úgy érzem a férfiaknak ez rosszabbul megy.
Tény,hogy a nők tartják össze a kapcsolatokat
Talán pont ezért.
A nők tudják ezt és sokan inkább azt mondják,hogy jó legyen vége,ha nem vagy képes úgy szeretni,ahogy én akarom,ERGO nálam jobban,ahogy mindenki egytől-egyig írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!