Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma megtudta a párom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma megtudta a párom, hogy megcsaltam. Hogyan tegyem jóvá?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat veszekszünk a fia miatt. Teljesen el voltam keseredve és amikor az egyik ismerősöm közeledett felém nem utasítottam vissza. A párom pedig meglátott minket a kocsiból amikor egy szállodába mentünk be a pasival.

Mikor hazaértem a ruhám már össze volt pakolva, kértem, hogy hallgasson meg, erre azt mondta, hogy mondjam el neki, hogy miért tettem stb. Elmondjam neki, hogy a fia miatt volt minden? Vagy mit mondhatnék?

2014. jan. 23. 20:30
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
59%

A fia miatt csalod a párod????

Mi lenne ha a pároddal lenne bajod????

Mond el neki, érdekel mit mond, legfeljebb ki békültök! 50-50

2014. jan. 23. 20:50
 12/23 anonim ***** válasza:
97%
Miután elmondtad, hogy a fia miatt csaltad meg, ba.zd is le, amiért pont arra kocsikázott a rossz időben! Aztán nézz a bőröndbe, és borulj ki, amiért a bugyidat nem vasalva rakta bele! Undorító...
2014. jan. 23. 20:53
 13/23 A kérdező kommentje:
A fia utál engem, de ő ezt nem hiszi el. Ezért szinte mondennaposak a voták.
2014. jan. 23. 20:55
 14/23 anonim ***** válasza:
96%
grat!remélem kidobta a seggedet az utcára..remélem "megérte" :D
2014. jan. 23. 20:55
 15/23 anonim ***** válasza:
96%

A fia utál? Hát most már a párod is. Nem is alaptalanul.

Hiába magyarázod, hogy milyen rossz vitatkozni, ez akkor sem mentség.

2014. jan. 23. 21:00
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerintem keress mást.
2014. jan. 23. 21:08
 17/23 anonim ***** válasza:
94%
Keress olyat, akinek nincs gyereke.
2014. jan. 23. 21:15
 18/23 anonim ***** válasza:
80%

Mondd el neki az igazat. De szerintem sokat nem javít a helyzeteden. Vigasztalni egy barát is tud, nem értem miért kell lefeküdni vele. Főleg, ha nem érzel iránta semmit.

Az ismerős csak jól kihasználta a helyzetet, te meg hagytad. A párod megtudta, bár nem tudom mit keresett épp akkor épp ez előtt a szálloda előtt, de ez mindegy.

A fia miatt amúgy is veszekedtetek, most már a szerető miatt is. Sajnálom, de ebből a szituból jól kijönni nem lehet.

2014. jan. 23. 21:18
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Hmm... az szép. Na most kaptam kétoldali agyf_szt. Sokat veszekedtettek és te el voltál keseredve ez érthető, de hogy ezért összefekszel valakivel, na az volt a szemből hátbaszúrás. Igazából csak sajnálni tudlak, amiért ennyire nem gondolkodtál és elrontottad az egészet. Szerintem nem igazán szertted akkor meg se fordult volna a fejedben a megcsalás, ezek szerint nem illetettek össze. Nem is értem hogyan gondolad ezt megoldásnak. Lefekszel valakivel, mert rosszul mennek a dolgok, ez nem mentség rá. Most már mondhatsz neki amit akarsz, bár jobban tennéd ha elmondanád, azért ennyivel tartozol neki.
2014. jan. 23. 21:31
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

" A párom pedig meglátott minket a kocsiból amikor egy szállodába mentünk be a pasival."

Ebből az jön le, hogy TE NEM ELŐSZÖR JÁRSZ SZÁLLODÁBAN!!

Vagyis te már máskor is megcsaltad, csak most bebuktad!!

2014. jan. 23. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!