Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Karácsonyi ajándékötlet hiányban szenvedek! Szerintetek ez jó ötlet a rajz a barátnőmröl?
Figyelt kérdés
A barátnőm utálja a karácsonyt (rossz hozzáfűzödő emlékek miatt), és én szeretnék neki adni valamit, ami egy kicsit személyes, és szívesen venné tőlem. Gondoltam arra, hogy rajzolok róla egy képet, mert jól tudok rajzolni. Azt tudom hogy szereti azokat a plüss állatokat, amiket fontos emberektől kap, de én nem akarok még egyet adni neki, mert az olyan ötlettelen volna, (meg olyan utalásnak is tünt tőle, amikor mondta ) és én meglepni szeretném. Szerintetek ez jó ötlet a rajz?2009. dec. 3. 21:40
11/13 anonim válasza:
szerintem jó 5let de csinálhatsz ojat is hogy saját képeteiket amiko közösek és külön megszerkeszted videóként és a kedvenc zenéteket vagy karácsonyos zenét raksz be és közzbe fel idézi a közös emlékeket...
12/13 anonim válasza:
Ha ezen múlik adok fényképet! :)
13/13 A kérdező kommentje:
Először meglátom milyen lett az enyém, ha tényleg jól sikerült, akkor majd megcsinálom a tiedet is...:D
2009. dec. 5. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!