Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem stimmel valami azokkal a huszonéves "férfiakkal", akik tizenéves kis tinikre hajtanak?
Pedig irdatlan különbségek vannak ám:
18 éves party rockra, dugatja magát
28 éves faithless-re
38 - kispálra
48 - demjén rózsira
58 - én is tudom, van egy határ, na ezt talán már ne firtassuk :D
Ennyi ez. Mennyi a közöd hozzá, ki kit dug? (költői kérdés).
igen, van velük baj. valószínűleg még maguk is gyerekek. legalábbis amikor 14-15 éves voltam és 24-32 évesek akartak velem "járni" vagy akármi, akkor is ezt gondoltam róluk...
felesleges ekézni a kérdezőt, mert igaza van, de a kort egy kicsit jobban behatárolhatta volna, mert így tényleg félreérthető.
Egy fiatal tini lány nagyon szexi tud lenni. És főleg: könnyebben befolyásolható, és ágyba szédíthető.
Namost ha van egy 16 éves iszonyú csinos leányka aki még kapható is a szexre, akkor nem nevezném a pasast perverznek, akár 20 éves, akár 40.
Ha a kérdést eldöntötted magadban, és nem vagy kiváncsi más véleményre, akkor minek raktad fel?
Az én lányom (ha lesz) remélhetőleg a nevelésnek hála nem fog elszédülni. Mert bármilyen hihetetlen apunak a dolga megtanitani neki, hogy egy hím egyed mikor, és mivel akarja hüyliteni :)
na akadj ki :) én megértelek
28/ megértő, nagyon rendes, meséből előlépett, fehér lovon érkező, asztra, asztronauta, tűzoltóegyenruhásos, lassítot felvételben és két gitárszóló közben érkezős, okostelefonosos, dzsipó herceg :D
Nem is értem mi közöd ahhoz hogy más mit kezd az életével?! Legyen az fiatal tini, vagy huszonéves pasas...Az Ő dolguk...Ha most lennél te a fiatal tini akire ráhajt egy huszonéves akkor oké h kiakadsz...De külső szemlélő vagy...!
Szóval: én 17 voltam amikor a párommal összejöttem, aki akkor 26. Nos, akkor én egy kis gyerekes idióta, f*a*szhajhász kis p**** voltam, aki csak kérkedett a pasi korával?! Hát rohadtul nem! És a párom akkor csak a lukra ment?! És azt fitogtatta hogy milyen fiatal pipit szedett össze magának s mindemellett egy szerencsétlen, életcél nélküli pasas lett volna?! Hát rohadtul nem! A mai napig együtt vagyunk, lassan 7 éve és még ennyi idő után is megvan a "rózsaszín felhő" meg a "pillangók a gyomorban"...Erről ennyit.
Szerintem keress gyorsan magadnak valakit, aki ad valamit...Vagy szedj valamit a menstruációs hisztid ellen és ne másokkal, idegenekkel foglalkozz és ítélj el. Mert nem hiszem hogy te apácaként élted le addigi életed! Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja.
L23
A tinikhez, serdülőkhöz való vonzódást efebofíliának hívják...
Sok esetben én ezt látom a 30 éves pasikon.. Amikor egy 28-35 éves hapsi 16 évessel kezd, akkor sztem efebofília áll fenn...mert nem a
Is a korkülönbség a problémás, ha em a teljesen más agyi érettség, és más megélt tapasztalatok... Egyszerűen teljesen más benyomások érik, egészséges ember pedig nem vonzódik egy "gyerekhez".. De ez csqk az én véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!