Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenéves, huszonéves lányok, ti hova jártok ismerkedni, bulizni?
Puszi a pocidra, hármas.
Oszt' mi van, ha közöm sincs az átlaghoz? Saját véleményt írtam le, próbáltam segíteni valamelyest a kérdezőnek, udvariasan, lehetőleg barátságosan, de azért az én k'va anyámat, nem igaz? Szó sincs róla, hogy vérre menő eszmecserét akarok folyatni veled, rád hagyom. De köszönöm a megszavazott bizalmat, így látatlanban.
És megpecsételed az egész női nemet. Esélyt sem adva. Egy kalap alá sorolva mindenkit.
Nem fogok neked replikázni, de még csak visszaugatni sem, ellenkezni foggal-körömmel. Meg van a saját indokod. Mindenkinek szabad saját véleményt alkotni.
Egészségedre.
"És megpecsételed az egész női nemet."
A női nem összes negyedével még nem volt dolgom. A tapasztaltakról beszélünk, te magad terjeszted ki minden nőre, logikai bukfenc. Sajnállak.
"Esélyt sem adva."
Nem szoktam magam olyan szituációkba helyezni, ahol nekem bármiféle esélyt kéne adjak bárkinek is. Az esélyeket én magam keresem, de mint írtam is, borzalmas a felhozatal.
"Egészségedre."
Köszönöm, megvan, most indulok kocogni, jössz egy körre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!