Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az (ezen az oldalon), hogy ha egy nő írja, hogy szexkapcsolatból kapcsolatot szeretne akkor lehurrogjátok és elkülditek a búsfenébe, de ha egy pasi írja akkor őt biztatjátok és tippeket adtok neki?!
Feltettem egy kérdést nőként, hogy szeretnék többet egy bizonyos sráctól;
Egyéjszakásnak indult, majd találkoztunk még többször, sokat beszélgettünk filmeztünk... A kommentek szinte egytől egyik ellenségesek voltak: lelotyóztak, "semmi esélyed, csak egy luk vagy", "ne is próbálkozz, úgy is pofára esel" "szexkapcsolatból ugyse lesz soha kapcsolat" stb stb.
Majd ugyanezt a kérdést férfiként is feltettem. Az összes válasz pozitív és biztató volt: "hajrá, már most úgy tűnik, hogy ez több mint szexkapcsolat" "hívd el randizni" "irigyellek,sok sikert!"
Teljesen ugyanaz volt a kérdés, annyi különbséggel, hogy az egyiket mint nő, a másikat mint férfi írtam.
Jól érzem, hogy nőutálat és kettős mérce uralkodik? Miért vagytok ilyenek?
A tapasztalat azt mutatja, hogy nem feltétlenül attól lesz tartósabb, vagy kevésbé tartós egy kapcsolat, hogy hogyan kezdődik. Valóban jóval ritkább eset az, ha egy csak szex alapon induló kapcsolat annyira átalakul, elmélyül, hogy tartós, boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat legyen belőle, de megtörténhet és történt is már ilyen (11-nél már leírtam a saját példámat).
Ezért nem látom alapját, hogy bárki bárkit bíráljon emiatt.
Ha mások irigykednek,és te ezekkel foglalkozol,az neked árt,és örülnek,hogy sikerült felbosszantaniuk.
Ne engedd a kreténeknek,hogy ezzel legyőzzenek,és kárörvendezzenek.
A te boldogságodat ne engedd senkinek elvenni!
Azokkal foglalkozz,akik örülnek a te boldogságodnak,sikereidnek.Ezt most az élet minden területére értem.
Vissza térve a kapcsolatodra,győződj meg róla,hogy a srác is hasonló képpen áll-e ehhez a kérdéshez?
Óvatosan és ésszel!
👍👫😄
a "nős" kérdésnél nők válaszoltak.
a "fiús" kérdésnél meg szűz, looser férfiak kik puncit csak videón láttak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!