Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, mit érezhet?
Volt barátommal(1 éve szakított velem) közös buliba voltunk. Egy asztalnál is ültünk, közös a társaság is, mert hát 1 suliba járunk.
Én kicsit elvetettem a sulykot... Jól éreztem magam. 4 fiúval táncoltam (egymás után persze), mind nyomultak rám... Exem folyton azt bámulta, kivel-mikor-hogyan táncolok. Láttam rajta hogy le se bírja venni rólam a szemét. Aztán mikor hozzá szóltam az asztalnál, hogy oldjam a feszült hangulatot köztünk (kizárólag barátilag, mert már nem érzek iránta semmit), nem tudom hogy poénból-e de ezt mondta:
"Tudom hogy szeretsz. Nem azzal kellene kimutatnod hogy hozzámvágod a táskádat, hanem valahogy másképpen..." És kacsintott.
Arra inkább nem reagáltam semmit, inkább elkezdtem másokkal beszélgetni.
Amikor az asztalnál ültünk többen, és hirtelen arra néztem ahol ő ült, néha engem nézett, majd gyorsan elkapta a tekintetét ahogy ránéztem. Ez megtörtént többször is.
Este végén pedig szimplán ezt mondta: "Feljössz hozzám? Nálam alszol ugye? Tudod merre lakok... És tudod hogy tágas az ágyam."
Meg felhánytorgatta: "Na láttalak xy-nal is táncolni, mással is táncolni, egészen simulósan... Hogy működik ez nálad?" (Mindig mindenhol megjelent valahogy, és valóban látott másokkal, és tánc közben meg egyenes bámult)
Mi járhat a fejében, hogy ennyire érdekelte, mi történik velem?
Nyilván úgy érzi, hogy neki tetted az agyadat, és azért viselkedtél úgy, mint egy könnyűvérű kis ribi, hogy ezzel őt idegesítsd.
Valószínűleg én is ezt gondoltam volna a helyében rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!