Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az (ezen az oldalon), hogy ha egy nő írja, hogy szexkapcsolatból kapcsolatot szeretne akkor lehurrogjátok és elkülditek a búsfenébe, de ha egy pasi írja akkor őt biztatjátok és tippeket adtok neki?!
Feltettem egy kérdést nőként, hogy szeretnék többet egy bizonyos sráctól;
Egyéjszakásnak indult, majd találkoztunk még többször, sokat beszélgettünk filmeztünk... A kommentek szinte egytől egyik ellenségesek voltak: lelotyóztak, "semmi esélyed, csak egy luk vagy", "ne is próbálkozz, úgy is pofára esel" "szexkapcsolatból ugyse lesz soha kapcsolat" stb stb.
Majd ugyanezt a kérdést férfiként is feltettem. Az összes válasz pozitív és biztató volt: "hajrá, már most úgy tűnik, hogy ez több mint szexkapcsolat" "hívd el randizni" "irigyellek,sok sikert!"
Teljesen ugyanaz volt a kérdés, annyi különbséggel, hogy az egyiket mint nő, a másikat mint férfi írtam.
Jól érzem, hogy nőutálat és kettős mérce uralkodik? Miért vagytok ilyenek?
Én biztos nem hurroglak le, mert életem legnagyobb szerelmével, aki később a férjem lett, a mi kapcsolatunk is szexkapcsolatnak indult.
Talán néhányan még mindig kettős mércével mérik ezzel kapcsolatban a férfiakat és a nőket, ezért lehetnek az ellentétes vélemények.
Hümm..nem tudom.
Csak azt vedd figyelelembe amit akarsz.
Minek foglalkozol olyannal ami csak felidegesít?
Nyugi én szeretlek téged!
sok a nőgyűlölő az oldalon, én sem szeretem, de ez van. Sajnos, ha kiteszel egy ilyen kérdést, ez ezzel is jár, h ilyen hsz-eket kapsz. Van, akinek volt ilyen, normális, tiszteleten alapuló és van, aki tényleg letárgyiasítja az egészet.
Ez két felnőtt ember döntése de ha vki már sokat csalódott a női nemben, vagy túlontúl erkölcsös és nem látja be, h egy ilyen tud jó is lenni, az persze h ugrik egy ilyen kérdésre. Én nem ítélem el, mert volt már ilyen, de mellette sem vagyok, mert nagyon ritkán sül el jól.
Nyilván az a szerencsés, ha mkét félben megmozdul vmi és kinövi magát, de az esetek túlnyomó többségében ez csak vmelyik félnél indul be és akkor jön a jujj meg a jajj.
Meg az is tény, h sokan nem szeretik a könnyen kapható nőket és nem értik, h ez sok esetben tényleg nem erről szól (van akinél igen, de ezt most hagyjuk).
Igazából ott is kaptál véleményeket és sztem nem jól reagáltad le őket. Ennyi.
"Értem én azt, hogy irigyek. De érdekes a férfira miért nem? A férfivel mindenki teljesen kedves volt és drukkoltak. A nő meg már az elejétől kezdve csak a szapulást kapta."
Már irtam tök mindegy hogy itt mi van, élőben úgy is meg lesz döngetve a csaj, ez egy virtuális háború, akiknek kevesebb jut azok generálják, de ezt már irtam csak nem olvasol figyelmesen, csak nehogy átcsapjon virtuálisból a valóságba!!
Ez egy virtualis haboru xD xD jesszuskam.
Amugy meg teszek ra, hogy nehany rosszmaju minek konyvel el, csak mert neha itt szobajon a szeretoi mivoltom, a mar annyira nem szexkapcsolatom.
Az a sok kis kotsog, csak irigy, hogy nekik ilyen nem jutott. Mert lehet "hogy meg lettem dongetve" a virtualis haborun kivul (ujabb LOL) de 1 ember dongethetett meg mar tobb mint egy eve... a tobbi meg csak csorgathatja a nyalat. Es nagyon jo dontes volt az az elso este :)
Nem a szexkapcsolattol lesz valaki ribnc, hanem attol, hogy mindenkivel osszefekszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!