Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az (ezen az oldalon)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az (ezen az oldalon), hogy ha egy nő írja, hogy szexkapcsolatból kapcsolatot szeretne akkor lehurrogjátok és elkülditek a búsfenébe, de ha egy pasi írja akkor őt biztatjátok és tippeket adtok neki?!

Figyelt kérdés

Feltettem egy kérdést nőként, hogy szeretnék többet egy bizonyos sráctól;

Egyéjszakásnak indult, majd találkoztunk még többször, sokat beszélgettünk filmeztünk... A kommentek szinte egytől egyik ellenségesek voltak: lelotyóztak, "semmi esélyed, csak egy luk vagy", "ne is próbálkozz, úgy is pofára esel" "szexkapcsolatból ugyse lesz soha kapcsolat" stb stb.

Majd ugyanezt a kérdést férfiként is feltettem. Az összes válasz pozitív és biztató volt: "hajrá, már most úgy tűnik, hogy ez több mint szexkapcsolat" "hívd el randizni" "irigyellek,sok sikert!"

Teljesen ugyanaz volt a kérdés, annyi különbséggel, hogy az egyiket mint nő, a másikat mint férfi írtam.

Jól érzem, hogy nőutálat és kettős mérce uralkodik? Miért vagytok ilyenek?

2014. jan. 21. 15:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%

Én biztos nem hurroglak le, mert életem legnagyobb szerelmével, aki később a férjem lett, a mi kapcsolatunk is szexkapcsolatnak indult.

Talán néhányan még mindig kettős mércével mérik ezzel kapcsolatban a férfiakat és a nőket, ezért lehetnek az ellentétes vélemények.

2014. jan. 21. 16:30
 12/25 anonim ***** válasza:

Hümm..nem tudom.

Csak azt vedd figyelelembe amit akarsz.

Minek foglalkozol olyannal ami csak felidegesít?

Nyugi én szeretlek téged!

2014. jan. 21. 16:31
 13/25 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is két kapcsoaltom szexkapcsolatból lett. :) A ribiség nem a számoktól függ, hanem a viselkedéstől. Ez férfiakra is igaz.
2014. jan. 21. 16:35
 14/25 A kérdező kommentje:
Költőnő? - Magában a kérdésben nem voltam ellenséges. Szerinted magamtól kezdtem el az lenni? Nem.
2014. jan. 21. 16:36
 15/25 A kérdező kommentje:
Értem én azt, hogy irigyek. De érdekes a férfira miért nem? A férfivel mindenki teljesen kedves volt és drukkoltak. A nő meg már az elejétől kezdve csak a szapulást kapta.
2014. jan. 21. 16:39
 16/25 anonim ***** válasza:
a fccom tudja :)
2014. jan. 21. 16:44
 17/25 Költőnő? ***** válasza:

sok a nőgyűlölő az oldalon, én sem szeretem, de ez van. Sajnos, ha kiteszel egy ilyen kérdést, ez ezzel is jár, h ilyen hsz-eket kapsz. Van, akinek volt ilyen, normális, tiszteleten alapuló és van, aki tényleg letárgyiasítja az egészet.

Ez két felnőtt ember döntése de ha vki már sokat csalódott a női nemben, vagy túlontúl erkölcsös és nem látja be, h egy ilyen tud jó is lenni, az persze h ugrik egy ilyen kérdésre. Én nem ítélem el, mert volt már ilyen, de mellette sem vagyok, mert nagyon ritkán sül el jól.

Nyilván az a szerencsés, ha mkét félben megmozdul vmi és kinövi magát, de az esetek túlnyomó többségében ez csak vmelyik félnél indul be és akkor jön a jujj meg a jajj.

Meg az is tény, h sokan nem szeretik a könnyen kapható nőket és nem értik, h ez sok esetben tényleg nem erről szól (van akinél igen, de ezt most hagyjuk).

Igazából ott is kaptál véleményeket és sztem nem jól reagáltad le őket. Ennyi.

2014. jan. 21. 16:46
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

"Értem én azt, hogy irigyek. De érdekes a férfira miért nem? A férfivel mindenki teljesen kedves volt és drukkoltak. A nő meg már az elejétől kezdve csak a szapulást kapta."

Már irtam tök mindegy hogy itt mi van, élőben úgy is meg lesz döngetve a csaj, ez egy virtuális háború, akiknek kevesebb jut azok generálják, de ezt már irtam csak nem olvasol figyelmesen, csak nehogy átcsapjon virtuálisból a valóságba!!

2014. jan. 21. 16:48
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy virtualis haboru xD xD jesszuskam.

Amugy meg teszek ra, hogy nehany rosszmaju minek konyvel el, csak mert neha itt szobajon a szeretoi mivoltom, a mar annyira nem szexkapcsolatom.

Az a sok kis kotsog, csak irigy, hogy nekik ilyen nem jutott. Mert lehet "hogy meg lettem dongetve" a virtualis haborun kivul (ujabb LOL) de 1 ember dongethetett meg mar tobb mint egy eve... a tobbi meg csak csorgathatja a nyalat. Es nagyon jo dontes volt az az elso este :)

Nem a szexkapcsolattol lesz valaki ribnc, hanem attol, hogy mindenkivel osszefekszik...

2014. jan. 21. 17:05
 20/25 A kérdező kommentje:
Igen, egyébként igazatok van. Már annyiszor megfogadtam, hogy nem teszed fel itt kérdést. Megpróbálom ezek után betartani.
2014. jan. 21. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!