Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik ismerősömnek vannak szerelmi gondjai. [többi lent] Tudtok neki segíteni?
Figyelt kérdés
Egy lány ismerősöm fiúja nagyon elhanyagolja nagyon az ismerősömet,és így nagyon ki van akadva. Most ment haza,a fiúja pedig a másik irányba ment,mert a lány megsértődött rá. Utánakiabált a fiúja és megkérdezte,hogy hová megy,a lány mondta,hogy haza,de a fiú ment tovább,nem ment a lány után. Mit csináljon szerintetek a lány? Én azt mondtam neki,hogy ne figyeljen rá,csináljon úgy,mintha nem létezne a fiú,szerintetek jó ötlet?2014. jan. 20. 16:28
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a NORMÁLIS választ
2014. jan. 20. 16:51
12/14 1112 válasza:
Szívesen:) :$ Amúgy, a többieknek igazuk van, so felpontoztam őket:$:)
13/14 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy azért elnézést kérek,hogy az első sorban sok nagyon szót használtam... De a lényeg akkor annyi,hogy: Elhanyagolja a fiú,és mikor ment haza a csaj,a fiút nem érdekelte nagyon,hogy mi a baja és,hogy miért megy haza.
2014. jan. 20. 16:55
14/14 BlackSword válasza:
Nem az első sorban a két nagyonnal van gond, hanem azzal hogy nagyon nem tudsz fogalmazni...
De hogy a kérdésre is válaszoljak: a legjobban úgy jársz el, ha nem szólsz bele, mert nagyot eshetsz az arcodra... Bár szerintem Te kicsit vonzódsz a csajhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!