Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kihaverni egy szerelmi bánatot?
Menj el barátnőiddel iszogatni, bulizni.
Szerintem amúgy simán működhet a távkapcsolat. Én a barátnőmtől egy évig távol voltam, másik városba mentem egyetem miatt. Hetente max egyszer találkoztunk. Soha nem csaltam meg a távollétem alatt, szeretem és nekem megért ennyi "áldozatot". Azóta is együtt vagyunk több mint 5 éve már. Mostmár ő is ott tanul ahol én.
A mai világban simán fenntartható a kapcsolat: facecset, skype, mobil. Minden technikai feltétel adott.
A csávón és rajtad múlik hogy álltok hozzá.
Én férfiként régebbi szakításaimat nem vettem komolyan, dehát még gyerek voltam.
Tudom, hogy nehéz lehet, de fel a fejjel találni fogsz akkor mást. Mindenképpen azt tudom javasolni, hogy keresd fel a barátnőidet ha vannak és kapcsolódj ki velük, kezdj sportolni, az is segít az idődet lekötni és a gondolatokat elterelni. Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!