Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy baj, ha én eleve nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj, ha én eleve nem "rózsaszín köddel" indítok, hanem reálisabb vagyok?

Figyelt kérdés
Persze én is másképp viselkedek,ha szerelmes vagyok,de nincs olyan,hogy nem veszem észre a hibát,csak évek múlva..ez baj?
2009. dec. 3. 08:53
 1/4 anonim ***** válasza:
MIért lenne baj? Senki sem tökéletes. Te különbözöl másoktól, ahohy mások is külömböznem másoktól. Nincsenek egyforma emberek. Még az egypetéjű ikrek sem azok. Ilyen vagy. Fogadd el. Korán veszed észre a hibákat így jobban tudsz megfelelő döntést hozni.
2009. dec. 3. 09:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Örülj annak, hogy te hamarabb észre veszed a hibákat és reálisan tudsz dönteni ha valami nem jó neked. Nem vagyunk egyformák. Így legalább sok csalódástól meg tudod óvni magad.
2009. dec. 3. 10:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Én se tudom mi az a rózsaszín köd. Szerintem azok valami mesevilágban élnek és későb hatalmasat szoktak koppanni.
2009. dec. 3. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem azzal szokott lenni a probléma ha nem vesszük észre a hibákat...szerintem az nagyobb baj ha nem engedjük meg, nem fogadjuk el, nem úgy szeretünk valakit teljesen és önzetlenül, hogy ismerjük a gyarlóságait.

Ha szeretek valakit, én bevallom a hülyeségeit is szeretem. Ez van.:)

2009. dec. 3. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!