Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolat elején ölelnek, csókolnak, amikor már járunk miért nem?
mi lehet bennem a hiba, mit csinálok rosszul, hogy ezekkel a "szeretetjelekkel" úgy visszaélnek később. tehát tudják, hogy jólesik, hogy várom, pl hogy megfogja a kezem, de a mostani barátom is pl legutóbb rámszólt, hogy ne üljek az ölébe, alvásnál át nem ölelne, de ha én átölelem azt meg oly közömbösséggel reagálja le, szóval nem történik semmi, szóval mintha át sem ölelném.
megcsókolni meg már végképp én kezdeményezni nem merek, de érdekes erre kapcsolat elején szükség sincs.
de ezek eleve a kapcsolat elején sincsenek megbeszélve, hogy most megfogod a kezem, most megcsókolsz, stb, jön magától. Félek, hogy témába hozva még annyira nem lenne természetes.
tehát ha elképzelem, hogy pl megbeszéljük, hogy nem csókol meg és ez zavar, legközelebb már szerintem semmi spontán nem lenne benne, szóval ott maradna ez a törés, hogy nincs varázsa.
nem értesz.
az elején sem mondok semmit, mégis megcsókolnak.nem is érdekli őket zavar e vagy nem. csak nyomulnak.
ez valami metakommunikációs probléma lesz valahol hogy később nem ezt váltom ki belőlük.
köszi, erre nem is gondoltam.
de miért lehetek én csupán trófeának minősítve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!