Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valakinek ilyen a helyzete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek ilyen a helyzete mar nem is lesz soha senkije?

Figyelt kérdés

-22 eves,de 50-nek erzi magat.

-Eletebe nem volt meg soha senkije.

-Csunya

-Az oltozkodese kicsit slampos egyszeru,nincs motivacioja jol oltozni.

-Depis,szorongo evek ota nincs eletereje,erzelmeit nehezebben kezeli.

-Nincsenek baratai,nem jar tarsasagba.

-Onbizalomhianyos.

-Azonos nemuekkel dolgozik egyutt.

-Sokat csufoltak emiaitt,h nincs senkije.

-Volt par rosszul sikerult randija,a kudarcok elkedvtelenitettek teljesen.

-Soha nem kapott ellenkezu nemuektol se viragot,se desszertet ismerkedesi cellal.

2014. jan. 18. 19:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
soha!
2014. jan. 18. 19:02
 2/12 anonim ***** válasza:
bosc csak őszinte voltam, de így tényleg halovány az esély...
2014. jan. 18. 19:05
 3/12 fahéjas Alien ***** válasza:
79%
Te nem szereted önmagadat és nem akarsz változni se. Látod pedig lehetne egyből célod is... csak ahhoz energiát kell befektetni drágám.
2014. jan. 18. 19:05
 4/12 anonim ***** válasza:
A virágból arra asszociálok, hogy nő vagy. Jó hír: van remény. Minden nő kell valakinek. Gond akkor van, ha férfi van hasonló helyzetben, mert a férfiak ugye a viselkedésük, kisugárzásuk alapján ítéltetnek meg, és valóban senki nem fogja szeretni őket. Tudom, itt tartok majd' 30 évesen. Neked csak várni kell türelmesen, és az a sült galamb be fog repülni a szádba.
2014. jan. 18. 19:07
 5/12 A kérdező kommentje:

1-2: Miert gondolod igy?

3:NEM MONDTAM,h ROLAM VAN SZO!!! Es mar befektetett energiat ez a vki,de nem volt ertelme.

4:Barcsak ugy lenne... :)

2014. jan. 18. 19:09
 6/12 fahéjas Alien ***** válasza:
85%

Miért ne lenne értelme? - mindenki szeret több lenni, fejlődni, tartani valahová. - aki meg egy tó mélyén akar kuporogni, várva, hogy majd rá talál az igazgyöngy, az rettentően naiv.

Azt se írtad, hogy nem rólad van szó. - akkor értelmezd úgy a válaszom, hogy akiről kérdeztél arra értve.

2014. jan. 18. 19:11
 7/12 A kérdező kommentje:

persze h mindenki szeretne fejlodni,de neki nincs elet ereje.ese senki nem mondta h a sult galambolt varja itt csupan egy kerdes all fent h van-e esely.

az mindegy h kirol van szo...

2014. jan. 18. 19:14
 8/12 anonim ***** válasza:

Nő vagy, akkor van remény

Pasi vagy, akkor nincs.

2014. jan. 18. 20:21
 9/12 A kérdező kommentje:
miert fontos ennyire h norol vagy ferfirol van szo?
2014. jan. 18. 20:30
 10/12 anonim ***** válasza:
23 évesen egyszerűen még mindig képtelen vagyok nőkkel bármiféle kapcsolatot létesíteni. Barátaim nincsenek régóta, az emberi kapcsolatokhoz nem értek egyátalán. Tök egyedül fogok meghalni, majd összeesek valahol és senki sem takarít fel. Én gyakorlatilag reménytelen vagyok, nekem soha nem lesz barátnőm akár a hozzám hasonló szerencsétlen embereknek.
2014. jan. 20. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!