Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek a páromról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném tudni ki mit gondol a páromról.Nekem nagyon tetszik.

[link]

2014. jan. 18. 20:24
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
nyilván mindenkinek a saját párja a legtökéletesebb. buta kérdés.
2014. jan. 18. 20:25
 2/39 anonim ***** válasza:
22%

Ez a párod? Lol.

A képen látható srácból ki nem nézem hogy csajt szerezzen! Töketlennek tűnik a köbön. 20/L

2014. jan. 18. 20:26
 3/39 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy.
2014. jan. 18. 20:26
 4/39 A kérdező kommentje:
Köszi,de azért kíváncsi lennék már véleményére is.És kor is légyszíves.
2014. jan. 18. 20:27
 5/39 Passiflora ***** válasza:
88%

Az a véleményem, hogy jó, hogy Neked tetszik.

Meg az, hogy még az Ő engedélyével sem tennék fel a Páromról fotót egy nyilvános oldalra azzal a céllal, hogy más nőkkel "véleményeztessem".

Fordított helyzetben Te hogy éreznéd magad?

2014. jan. 18. 20:28
 6/39 A kérdező kommentje:

#2 miért gondolod ezt?

Amúgy csak kíváncsi vagyok ki mit gondol róla,mert elég féltékeny típus vagyok.

Normális válaszokra lennék kíváncsi.

2014. jan. 18. 20:31
 7/39 anonim ***** válasza:
26%

#2 vagyok.

A tekintetéből nekem nem az jön le hogy csajozni tudjon. Ha tényleg a párja vagy, akkor én nem arra lennék féltékeny, hogy lánnyal csal meg, hanem arra hogy egy másik férfival! Nekem melegnek tűnik! 20/L

2014. jan. 18. 20:37
 8/39 anonim ***** válasza:

szerintem a képen lévő srác kérdezi, hogy mennyire jön be a csajoknak, csak kicsit izgibbé tette a kérdést...

értékelés: nem egy helyes típusú srác, de valamiért mégis megfog benne, jól áll a borosta, olyan szép puha ajkai vannak, férfias kezei vannak, vastag ujjai, ez nálam arra utal, hogy a nadrágjában is elég férfias... szívesen megnézném a felsőtestét is, bár szerintem nincs kigyúrva és a melle is szőrös... az ing divatjamúlt, a farmer is ilyen alkalmi napokra való lehet, az öv öreges, a szemüveg olcsó darab, a két darab köves fülbevaló már nem ennyi időseknek való, hanem fiatalabbaknak, az ezüstkarkötőt tuti ajándékba kapta, az óra felesleges, a rövid haj jól áll, szép sötétbarna szemei vannak, biztosra veszem, hogy vidéki a srác. a szemöldökét kicsit ritkábbra szedhetné és a képen tipikus cowboy beállásban pózol, ami a nemi szervek kiemelésére és a nők elcsábítására szolgál, szóval nem egy visszahúzódó típus, hanem bulizós és szeret csajozni.

2014. jan. 18. 20:38
 9/39 A kérdező kommentje:
Nem meleg és szerintem nem is néz ki annak.
2014. jan. 18. 20:39
 10/39 anonim ***** válasza:
(Kérdező, bocsáss meg ha tényleg egy meleg pár vagytok, csak valamiért azt hittem először hogy hetero pár vagytok, de ha meleg pár vagytok akkor minden tiszta! 20/L)
2014. jan. 18. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!