Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a páromról?
Ez a párod? Lol.
A képen látható srácból ki nem nézem hogy csajt szerezzen! Töketlennek tűnik a köbön. 20/L
Az a véleményem, hogy jó, hogy Neked tetszik.
Meg az, hogy még az Ő engedélyével sem tennék fel a Páromról fotót egy nyilvános oldalra azzal a céllal, hogy más nőkkel "véleményeztessem".
Fordított helyzetben Te hogy éreznéd magad?
#2 miért gondolod ezt?
Amúgy csak kíváncsi vagyok ki mit gondol róla,mert elég féltékeny típus vagyok.
Normális válaszokra lennék kíváncsi.
#2 vagyok.
A tekintetéből nekem nem az jön le hogy csajozni tudjon. Ha tényleg a párja vagy, akkor én nem arra lennék féltékeny, hogy lánnyal csal meg, hanem arra hogy egy másik férfival! Nekem melegnek tűnik! 20/L
szerintem a képen lévő srác kérdezi, hogy mennyire jön be a csajoknak, csak kicsit izgibbé tette a kérdést...
értékelés: nem egy helyes típusú srác, de valamiért mégis megfog benne, jól áll a borosta, olyan szép puha ajkai vannak, férfias kezei vannak, vastag ujjai, ez nálam arra utal, hogy a nadrágjában is elég férfias... szívesen megnézném a felsőtestét is, bár szerintem nincs kigyúrva és a melle is szőrös... az ing divatjamúlt, a farmer is ilyen alkalmi napokra való lehet, az öv öreges, a szemüveg olcsó darab, a két darab köves fülbevaló már nem ennyi időseknek való, hanem fiatalabbaknak, az ezüstkarkötőt tuti ajándékba kapta, az óra felesleges, a rövid haj jól áll, szép sötétbarna szemei vannak, biztosra veszem, hogy vidéki a srác. a szemöldökét kicsit ritkábbra szedhetné és a képen tipikus cowboy beállásban pózol, ami a nemi szervek kiemelésére és a nők elcsábítására szolgál, szóval nem egy visszahúzódó típus, hanem bulizós és szeret csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!