Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a "rossz" lányokat szeretik a férfiak?
Férfiak, tényleg csak a rossz lányokat szeretitek?
Vagy ez csak hülyeség?
Milyen nőket szerettek?
Esetleg olvasta valaki a könyvet (ugyanezzel a címmel)?
Hát ha a "rossz" azt jelenti, hogy nem futószalagról jött, akkor igen. Nem szeretem azokat a nőket, akiknek az az "élete", hogy megfelelnek (vagy próbálnak megfelelni) minden elvárásnak, a szülőknek, a társadalomnak.
Arra a típusra gondolok, aki gépiesen követi azt, hogy x évesen házasság, y évesen gyerek, z évesen elhízás.
Az ilyeneket nem csípem.
A kedves, erkölcsös, kicsit szemtelen, eredeti, és mindenek előtt ÖNÁLLÓ lányokat szeretem. Vagyis mondhatjuk, hogy ezt tartom ideálisnak. De nem ítélem el ha valaki nem ilyen 100%-ig. Én sem vagyok olyan, mint amilyen lennék ideális esetben. :)
20/F
Mert picit perverzek, lehet velük hulyeskedni, nem paráznak mindenen.
F
pont a jó lányokat szeretem/szeretném mert mindig a rosszak találnak meg
lassan bedepizek tőle hogy minden nő a pokol mélyéről jött
"Minden nő a pokol mélyéről jött" XDDDD ez vicces :) amúgy én is kíváncsi lennék erre...
A "jó" lányokkal nem lehet hülyéskedni és paráznak mindenen? Hmmm érdekes :D
Én azt szeretem, ha egy lány tud "jó" lenni, amikor arra van szükség, de tud "rossz" is lenni, ha kettesben vagyunk.
Szóval arányérzéke legyen és nem baj, ha sokoldalú személyiség :)
A kínosan jókislány típussal nem tudok mit kezdeni (az ilyenek általában kevéssé nőiesek), a valóban erkölcsteleneket meg nem veszem komolyan.
24F
Utolsó. "Arányérzéke" :DDDD
Az erkölcseteleneket értem, viszont
Milyen az a kínosan jókislány típus?? És hogy érted, hogy ők nem annyira nőiesek? Milyen a viselkedésük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!