Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora korkülönbséggel lehet több szexnél, vagy csak kábít? 36 éves nő
Pénztáros vagyok egy boltban, ő pedig vásárló. 23 éves.
Amióta ide jár mindig nálam akar fizetni és mindig mosolyog, bókol. Sosem beszélgettünk hosszan, csak most a héten amikor szünetem volt és kint cigiztem odajött hozzám.
Nagyon aranyos volt, végül záráskor is megjelent aznap. Elkísért a buszmegállóba és nem is tudom miért, de hagytam hogy megcsókoljon. Ennél nem történt több, de azóta is ő jár a fejemben.
A férjemmel 2 éve elváltunk, azóta nem voltam senkivel és sosem hittem volna hogy ennyivel fiatalabb férfiba fogok beleszeretni.
Akkor felejtsd el a fiatal sracot!
Szerezz egy korban hozzad illot. Bar, akkor sem lehetsz benne biztos, hogy nem csak szexet akar.
1. nem, csak kíváncsi vagyok lehet-e belőle valami, főleg tapasztalatokra
2. az a muff rendben van azért tartva:)
Lehetni lehet belőle valami..de azt az elején próbáld magadban leszögezni, hogy nem hosszútávú dolgokra kell alapozni ezt a kapcsolatot.
És ne akard magad az elkeseredésed miatt szándékosan belehajszolni egy kapcsolatba.
Figyelj, az érzelmek már megvannak, szóval nyugodtan kepcsolatba léphetsz vele, nem? :-)
Most az más kérdés, hogy nem biztos, hogy örökké együtt lesztek, de ki tudja, hogy ő fog-e elhagyni egyáltalán? Nincs helyzeti előnye szerintem, nyugodtan kezelheted egyenrangú félként, akivel ismerkedsz.
Ha meg félsz kicsit, akkor haladjatok csak szépen, fokozatosan, hogy megbizonyosodhass arról, hogy érdemes vele próbálkozni.
1: Gondolkozz reálisan, ugyan miért lehetne?!? Ő most 23 Te megfelelő vagy neki, mert kivagy éhezve (szerinte), tapasztalt vagy, és nem utolsó sorban van pecód, és egy jó tányér tejfölös csülkös bablevesed is, a szex után! Ezeket egy 20 évestől nem kapja meg... Viszont 10 év múlva mire férfi lesz, azaz 33, Te már 46! Szerinted majd az új házába Téged akar bevinni, a serdülő lányoddal, nem pedig egy 23 éves csajt? Vannak kivételek, nekem is van 37F/62N ezer éve együtt ismerőseim, de hidd el az is csak egy jó dugásnak indult! ;)
2:Az a muff, nem hinném, hogy így rendben van... :D
39F.
:)
Szinte éreztem hogy ez lesz, amikor megemlítettem a puncim:)
Kedves privát üzenetet írók, nekem nem fiatal, vagy öreg bikára van szükségem. De köszönöm a többé, kevésbé udvarias felkéréseket és közeledéseket:)
Na akkor meg van oldva.
Még egy 10 évig téged pumpál, utána jöhet a lányod.
Ilyen egy igazi hosszútávú befektetés!!!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!