Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire beteg?
Figyelt kérdés
15/l vagyok és szerelmes vagyok a 50 körüli tanarnőmbe. Sokkal fiatalabbank néz ki eszméletlen jó nő. Mennyire beteges ez?2014. jan. 18. 22:40
11/15 anonim válasza:
Néha előfordulnak itt ilyen kérdések.
Nem vagy könnyű helyzetben...
13/15 anonim válasza:
de menő. és milyen érzés? nem akarsz randizni vele? vagy mondjuk nem képzeled el esténként, hogy milyen lenne vele együtt lenni? (ha már beteges dolgokról beszélünk)jaa. és amúgy torna óra előtt mikor a lányok egymás előtt öltöznek át (előtted is) nem szokott olyan érzésed lenni, hogy most de jó lenne "letámadni" egyiket, amelyik jobban néz ki? és volt már barátnőd? mármint úgy rendesen... (amúgy privátban is válaszolhatsz..csak engem most ez így érdekelne)
14/15 anonim válasza:
14 évig járjatok aztán jöhet a hedonista életmód a nyugdíjból
mi majd dolgozunk és finanszírozzuk szíved választottját
lényeg a szejejem
<3
15/15 anonim válasza:
azt a ku.rva
azt hittem nem lehet már meglepni de most sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!