Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felelőtlenség fontos döntésekben pénzfeldobással dönteni?
öh, nem kéne azt gondolni, hogy a facebookos idézetek igazak.. mert az esetek többségében a hangzatosság megelőzi az értelmet
ahogy ebben az esetben is.. ez a szöveg hülyeség! csupán arra jó, hogy tudod, hogy pár másodperc múlva egy döntéssel kell előállni, úgyhogy gyorsan döntesz
én inkább azt javaslom, hogy a barátoddal beszélj, ne érmékkel szórakozz...
Értem amit mondassz. A pénzfeldobás előtt nem tudod melyiket akarod igazából. Mikor feldobod választanod kell, hogy a fej/íráshoz melyik lehetőséget rendeled és mikor földet ér és meglátod, hogy mi a "végeredmény" akkor kiderül, hogy abban a pillanatban úgy érzed-e, hogy az adott dolog tényleg az-e amit te szeretnél. Ha az akkor 1 pillanat alatt továbblépsz, meghoztad a döntést és kész, ha nem az akkor legbelül mintha egy ütést éreznél, hogy "ez jött ki" akkor e szerint kell cselekedni, de mégsincs ínyedre, mert már megvolt az érzés is, hogy nem ezt vártad.
Tulajdonképpen ez egy megerősítés szerintem. Lehet, hogy bejön gyakran, de szerintem a nagyon fontos döntéseket át kell gondolni és nem mindig aszerint cselekedni amit érzel, mert nem feltétlen az a helyes.
Én is így szoktam dönteni, de tudd, hogy ez mindig az a döntés, amit a szíved akar, nem pedig az, aminek értelme is van! :D
És még egy hasonló módszer: ha feldobod, és nem az jön ki, amit vártál, ezért még utána feldobod egy csomószor... na az is hasonlóan árulkodó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!