Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét vagyok ha?

Figyelt kérdés

Van egy éve párkapcsolatom, nagyon jól működik, néha túlságosan is. Le is foglalógyűrűzött még 8hónapja, és én elfogdtam. Megigértem magamnak, hogy őt nem fogom megcsalni és 1 évig tökéletesen háritottam a bepróbálkozásokat. Tudni kell, hogy ez amúgy nagyon rossz a kapcsolat részéről, hogy mivel egyetemen vagyok és ő tavaly végzett, igy pont megkerültük egymást és távkapcsolatból távkapcsolatot generáltunk, ami nem is baj, mert a nyarat is együtt töltjük, meg olyan gyakran találkozunk és olyan sokat, amennyit csak tudunk.

De tegnap történt valami kiábrándító, vagyis inkább tettem valami kiábrándítót. Egyetem első hetében ismertem meg egy fiút, aki nálam 2évvel nagyobb és összebarátkoztunk, de ő mindig mondta, hogy nem a csajozós tipus se semmi. De Tegnap, születésnapoztunk és elmentünk ezt bulival megünnepelni, és jött ő is, elmentünk beszélgetni, én feltételeztem, hogy tényleg beszélgetni akar. Aztán elkezdett bókolni, körüldicsérni, és én élveztem, hogy évek óta először ennyit bókol egy fiú. Olyanokat mondott, h kiakar probalni valamit, h h csokolok, mert ha olyan jol csokolok, mint amilyen jó nő vagyok, akkor az nagyon nagyon jó. És este 11tol 4óráig beszélgettünk, nem engedtem, ölelgettük egymást (mert én olyan tipus vagyok, hogy ha valaki megölel, az nekem fontos, és akkor kell, de ha eleve nem ölelgetnek, nem fogok neki ölelkezni), aztán egy figyelmetlen pillanatban, mikor elgondolkodtam és talán a barátomra gondoltam, megcsókolt és én visszacsókoltam de amit rájöttem, h ez nem az a csók, amit megszoktam és Úristen, ez nem a barátom, elkezdtem sirni. És leállitottam a folyamatot, de ő azért jött hogy ezt nem gondolta, h ennyire szeretem, s ha tudja nem csinalta volna, s ne haragudjak, ha gondolom akkor ezt tegyuk meg nem történtté... és én most éljek evvel a titokkal? Azért nehéz mert amikor éveleje óta beszéltünk nálam elindult egy ilyen mélyebb szál és érzelem is fűz, persze nem akkora, de fűz..

Ez nagy szemétség? Mit tegyek?

L/2O

2014. jan. 18. 13:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
az év vagyok a buta, az én vagyok a buta akart lenni
2014. jan. 18. 14:38
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha nem voltál alkohol befolyásoltsága alatt, akkor vajon mit tehetsz, ha kicsit felöntesz a garatodra... :)
2014. jan. 18. 15:13
 13/20 anonim ***** válasza:
nem csoda, hogy itt tart a társadalom, ilyen emberek járnak egyetemre, akik írni és fogalmazni se tudnak... újra be kellene vezetni a felvételi vizsgát a pontrendszer helyett...
2014. jan. 18. 15:33
 14/20 robifiu ***** válasza:

Csak a barátoddal foglalkozz!

A másikkal azonnal szakíts meg minden kapcsolatot!!!

Még csak meg se magyarázd,h.miért nem beszélsz vele.

De igyekezd annyira elkerülni,h.VÉLETLEN SE fussatok össze,még messziről se lássátok egymást!

Ha lelki ismeret furdalásod van,még van remény,hogy nem rontasz el végleg mindent!

2014. febr. 13. 00:17
 15/20 robifiu ***** válasza:

Az értéket ne cseréld fel a szemétre!

Ingyen adod el a lelkedet az Ördögnek?

Ezt akarod?

2014. febr. 13. 00:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Szia! Amit csináltál, az nem helyes, de érthető. Fiatal vagy, valószínűleg ő az első komoly barátod, most kerültél be egy idegen környezetbe, kíváncsi vagy. Ez nem olyan horrorisztikus titok, amivel ne lehetne együtt élni, de én az őszinteség híve vagyok. Ez az időszak komoly próbatétele a kapcsolatotoknak, és nem hiszem, hogy a titkolózás segítene ezen.
2014. febr. 13. 02:32
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom annyira elkerülni őt, mint szeretném, mert egy egyetemen vagyunk, még ha más szakon is. :) Igy ha összefutunk beszélünk..
2014. febr. 13. 12:56
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Szerintem,ha szereted,akkor megérdemli,hogy tudjon erről.

Én legalábbis biztosan elmondanám neki a helyedben,mert nehéz lenne abban a tudatban vele lenni,hogy nem tud róla.

Ha annyira szeret,úgyis megbocsájt Neked csak biztosítsd róla,hogy a bü*ös életben nem történik meg egy ilyen újra.

Sok sikert! :)

2014. febr. 13. 13:22
 19/20 anonim válasza:
Azzal, ha elmondod a barátodnak semmi jót nem teszel, az őszinteség hívei semmit nem értenek szerintem. Ha elmondod neki és megbocsájt, a te bűntudatod elég gyorsan el fog tűnni, a barátod viszont biztos szarul fogja érezni magát, ami nem fog egyhamar megszűnni. Behaviorista pszichológia szerint, ha nem kapsz büntetést egy rossz tettért(ebben az esetben ez az erős bűntudat) akkor az csak megerősödik és ha a tett maga kellemes (a csók, szex, stb eléggé az) akkor meg fog ismétlődni!
2014. febr. 13. 13:33
 20/20 Süle Dominik válasza:
De kihasználtad a baridat
2014. febr. 24. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!