Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nekem csak a szemét lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
Aki ha például megcsalna valakivel, azt mesélné, mennyivel nagyobb volt a farka.2014. jan. 4. 00:06
1/9 anonim válasza:
létezik ilyen szexuális "perverzió" szóval... keres magadnak ilyen hölgyet.
2/9 anonim válasza:
változtass az ízléseden vagy próbáld megtalálni a legkevésbé szemetet xdd
3/9 Didiiayer válasza:
Semmit,ha neked ez jön be, hát akkor ez van.
4/9 anonim válasza:
Szerencséd van, mert jó sok ilyen lány van, ha neked tényleg ők kellenek... ;)
5/9 anonim válasza:
Én már voltam a megcsalás eszköze, bár nemtom a farkamról is beszámolt-e a srácnak.. Neked ez komolyan bejönne?
6/9 anonim válasza:
hát akkor legyél a szemét lányokkal.aztán majd kinövöd. remélhetőleg.
7/9 anonim válasza:
Sok olyan fiú van aki ezt szereti, keress egy ilyen lányt, és itt most nem a ribikre céloztam.
8/9 anonim válasza:
Semmit de egy idő után majd megunod ... Es elégedett lesz;D
9/9 A kérdező kommentje:
5-ös, igen... :(
2014. jan. 4. 03:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!