Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hosszú kapcsolat után mennyi idő kellett, hogy továbblépjetek?
2 év után kb. 1 hétbe telt. És hozzátenném, nem én voltam a szar, hanem az exem nem vett semmibe sem. Próbáltam rendehozni magunkat, de elég nehéz ha csak az egyik fél akarja.
Közben megismertem a páromat, sokat beszélgettünk, talán kicsit bele is habarodtam. Az exemmel szakítottunk, majd egy hétre rá lefeküdtem a párommal.
A kapcsolatunk utolsó 2 hónapjában nagyon szenvedtem, próbáltam elfogadni, hogy ennek vége kell legyen..tehát mondjuk azt, hogy 2 hónapba telt, hogy kiheverjem.
De én jobban jártam. Egyből szerelembe estem, az exem meg sínylődött 1 évig. Én a kapcsolat ideje alatt dolgoztam fel a bukást, ő meg utána.
2-2 és fél évig voltunk együtt, egyik napról a másikra kidobott (azóta ki is derült pár dolog, úgyhogy csak azt bánom, hogy nem előbb tudtam meg, és akkor lapátra tehettem volna én). Meg akartam halni, a munkahelyemen is úgy néztem ki, mint egy élőhalott, betegszabadságra mentem, stb.
Aztán másfél hónappal később "véletlenül" egy buli után összekeveredtem az egyik kollégámmal, akivel azóta is vibrál köztünk a levegő.
A páromat elfelejtettem, mert rossz szájízzel tudok csak rá gondolni. Az új dolog meg annyira leköt, az izgalom, hogy mi lesz, lesz-e bármi is, hogy gyakorlatilag napok alatt fordult velem a világ. Sosem tudhatod, mit hoz a jövő, de ne akard görcsösen, én is úgy állok hozzá, hogy ha lesz ebből valami, jó, ha nem, akkor nem ő volt megírva. Élvezem az egyedüllétet is, végre van időm csak magammal foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!