Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki hosszabb kihagyás után is újrakezdte a volt párjával?
Nő és férfi között tegyünk egy NAGY különbséget öreg.
-Ha a NŐ szakít, akkor az döglött halszagú kapcsolat.
A NŐK gerinctelen ösztönlények ! Ott Abból már nem lesz életfogytiglan.
-Ha a FÉRFI szakít, ott az logikus és okai vannak, és nem pedig kitalált hazugságok,mint amilyeneket a NŐK kreálnak.
Ez az internet egy nagy kelepce. Itt nem nélkül szoktak írogatni, mintha tök mindegy lenne,hogy kinek van lomposa és kinek csöcse.
Hát k..vára nem mindegy.Ha mindegy volna, és megváltoznának a természet törvényei ,akkor szóljatok,mert akkor kiírom a telefonszámomat és jó pénzért lefekszek minden (de csak általam kiválasztott szép és fiatal nővel),mármint hogy ők fizetnek nekem.
"fél-egy év vagy akár több idő után újra összejött vele? Működött a dolog? Érdemes újrakezdeni?"
Ha létezik bármilyen fölmerült kérdés,akkor az azért van ,mert létezik az a dolog amire a kérdés rákérdez! Magyarul:nem létező dolgokra a kérdés sem merül föl.
Tehát, amit kérdeztél, a kérdéseid IGEN valósak, VAN ILYEN.
"A NŐK gerinctelen ösztönlények !"
Ez nem igaz. Mindkét nem azt reagálja le amit a másiktól kap. Ha ő olyan annak megvan a maga oka, amiről ő nem feltétlenül tehet. A szocializált, érzelmi analfabétáktól eltekintve a viselkedésnek oka van.
Tudod én örültem volna a legjobban ha a párkapcsolatom egy életre szól. De ahogy mondod döglött halszagú volt az egész kapcsolat, mert a párom egy gerinctelen gyáva hazudozó csaló volt! Hiába akarod örökre ha a másik nem úgy áll hozzá(d)!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!