Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fél a barátnőm ennyire a szextől, hogyan viszonyuljak ehhez?
19 évesek vagyunk, tanulók, és immár fél éve járunk.
Én már nem vagyok szűz, de ő viszont még igen. Én vagyok úgymond az első olyan barátja akivel ez volt a maximum "járási idő", de a szex témánál valahogy mindig elakadunk...
Azt mondja nagyon fél és tart a következményektől. Egyszer megbeszéltük h fél évet várunk erre a dologra. Lejárt a félév és nincs változás.. Mindig megnyugtatom h nem kell ettől a dologtól félni, ez olyasmi amit szinte mindenki csinál. De ő még mindig várni akar vele..
Kérdés hogy mire?? Mi változik idővel ezt nem értem? Elpárolog a szüzessége vagy mi a fene??:|
Ne értsétek félre és nagyon szeretem és tisztelem, tudnék én vele még várni ha kell, de kicsit félek attól h csak felültet, és addig húzza a dolgot amíg csak lehet...
Bocsi a hosszú szövegelésemért, csak annyit még ehhez h petting az szokott lenni, de az is csak az én részemről. Sokszor eljuttatom őt a csúcsra, de orált azt soha nem próbálná ki. SE akkor ha én csinálnám, Ő meg pláne nem..
Két dolog lehetséges.. Lehet,hogy igazuk van az előttem szólóknak,lehet,hogy nem..
Én 18vagyok ősszel töltöm a 19-et.. És én is szűz vagyok nem volt még olyan kapcsolatom,hogy is mondjam..?
Nem vonzódtam még senkihez annyira ,hogy odaadjam a szüzességem .. Ennek következménye az volt,hogy 5-6 hónapnál nem volt komolyabb kapcsolatom,mert velem nem volt senki ilyen türelmes..szerintem előbb utóbb megnyílik adj még neki időt.:)
A másik dolog..: Valami nyomós oknak kell lennie , amiért nem nyílik meg neked..
Szia, azóta nem változtak a dolgok?
Én is nagyon gátlásos vagyok ebben a témában, pedig szeretem a barátomat, csak nehezen tudok megnyílni neki...és szinte ugyan ez a helyzet nálunk is, szóval szerintem nem kell aggódnod, csak adj neki időt és beszéld meg vele ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!